Knalltro på nybygg

Skanska har så stor tro på sitt nye Storo-prosjekt at de går i gang med byggingen uten leietakere på plass.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Det var fredag det ble klart at Skanska Commecial Development skal gå i gang med byggingen av sitt nye prosjekt Workplace Oo i Vitaminveien 4 på Storo. Skanska skal bygge 24 000 kvadratmeter kontorlokaler inkludert noe utadrettetvirksomhet i første etasje. I tillegg skal Skanska utvikle deler av en bydelspark, som vil flukte med bygget i syd. Parken blir tilgjengelig for alle, leietakere som for allmenheten.

– Det stemmer at vi starter byggingen av Workplace Oo uten leietakere, fordi vi har stor tro på prosjektet. Kontorbygget Workplace Oo er beliggende like ved knutepunktet på Storo, og er utformet til å være et fleksibelt, effektivt og miljøsmart kontorbygg, sier utleiesjef Sabine Bartler i Skanska Commercial Development

Det nye kontorbygget skal stå ferdig høsten 2018. Det gir nærmest en perfekt timing i forhold til å lande store leietakere, da det er ventet flere store kontraktsutløp i årene 2018-2019.

– Vi har mange spennende prosesser og dialoger på gang med flere ulike leietakere, og vi ser at vi vil ha et godt og konkurransedyktig produkt på Storo, sier Bartler.

Rett ved siden av Storo har Nydalen vokst frem som ett av Oslos mest attraktive kontorområder den seneste tiden. Det har vært få nye og moderne bygg tilgjengelig, men nå begynner Storo å smelte sammen med Nydalen.

– Vi begynner byggingen, samtidig som Thon har startet byggingen av sitt prosjekt i Vitaminveien 9-11 med blant annet. leiligheter, hotell og Norges største kinosenter. I tillegg er det flere leilighetsprosjekter som er under oppstart i nærområdet. Hele området vil se annerledes ut om to-tre år, og sammen står vi nå for en omfattende og positiv byutvikling på Storo, sier Bartler.

(Ill.: RIFT)

Powered by Labrador CMS