BONUM UTVIDER: Fra venstre Kjell Kristian Olstad, Thomas Bø og Salman Saeed.

Etablerer Bonum Utvikling

Salman Saeed (31) fra Linstow og Kjell Kristian Olstad (30) fra Stor-Oslo Eiendom skal lede nysatsningen Bonum Utvikling.

Publisert Sist oppdatert
 – Bonum Utvikling skal ha ansvar for de større samarbeidsbaserte utviklingsprosjektene. Bonum vil dermed ta steget fra i dag å være en boligutvikler som har prosjekter på egen balanse, til å bli en eiendomsutvikler som gjør større prosjekter med lenger tidshorisont, i samarbeid med andre aktører, sier Thomas Bø, daglig leder i Bonum.

Les også: Skal lede nysatsning

– Vi opplever en stor tilgang på eiendommer som ikke kommer ut i markedet og eiendomsbesittere som ønsker et samarbeid med Bonum. Gjennom Bonum Utvikling skal vi legge til rette for gjennomføring av større utviklingsprosjekter i samarbeid med finansielle samarbeidspartnere og eiendomsbesittere, sier Bø.

– For oss er dette en naturlig videreutvikling av Bonum, som i tillegg til å besitte den industrielle kompetansen også får inn finansiell kompetanse i organisasjonen, og dermed blir et komplett eiendomshus som kan levere alt fra A til Å, forsetter han.

Gjennom etableringen av Bonum Utvikling vil Bonum også utvide virksomhetsområdet til å omfatte næringsbygg, i tillegg til boliger som har vært nisjen frem til nå.

Veien videre
Bonum Utvikling skal være opportunistiske i tilnærmingen og investere aktivt i utviklingseiendommer. Prosjektledelse, prosjektstyring og ivaretakelse av byggherrerollen i prosjektet vil fremdeles ligge hos Bonum AS, som etterhvert har bygget seg opp en solid kompetanse og dokumentert gjennomføringsevne på ulike type utviklingsprosjekter; både «green field» og «brown field», samt mindre ombyggingsprosjekter.

– Med Salman og Kjell Kristian på laget har vi vært så heldige å plukke fra øverste hylle. De er unge, fremoverlente, sultne og passer inn i selskapets profil. Vi er sikre på at de har den kompetansen som må til for at Bonum skal kunne vokse videre og ta steget opp til å bli en ledende eiendomsutvikler i byen, mener Bø.

Les også: Satser stort på bolig

Åpner for samarbeid
Bonum Utvikling er operative fra 1. august og vil allerede da være investeringsklare.– Vi har mange potensielle prosjekter som vi vurderer, samtidig som vi også har en del samarbeidspartene som har meldt sin interesse for å samarbeide med oss på eiersiden i prosjektene. Nå gjenstår det å lande på de riktige prosjektene med den rette profilen for Bonum Utvikling, sier Salman Saeed.– Bonum er over tid bygget opp gjennom gode samarbeid og relasjoner, og dørene er alltid åpne hos oss, svarer Saeed på spørsmål om hvordan man eventuelt kan komme i kontakt for et samarbeid med Bonum Utvikling.

Les også: – Dette blir Oslos råeste leiligheter

Powered by Labrador CMS