Prøver igjen

Sykehuset Østfold går fremdeles ut med 170 millioner i prisantydning for sykehuset på Cicignon i Fredrikstad.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Sykehuset Østfold la i januar 2013 to sykehus ut for salg, Cicignon and Veum.

Før sommeren ble det klart at Norsk Helsehus har kjøpt sykehuset på Veum. Selve overdragelsen skjer 1. januar 2016. Prisantydningen for dette sykehuset var 70 millioner kroner.

Men prisantydningen for Cicignon (bildet) var hele 256 millioner kroner, og den summen har ingen bitt på. Budene var ikke i nærheten av prisantydningen. Men Sykehuset Østfold og megleren DNB Næringsmegling er igjen ute med en annonse, og her er prisantydningen satt til 170 millioner kroner.

Før sommeren kom det inn to ynkelige bud på henholdsvis 62 millioner kroner og 68 millioner kroner for de totalt 55 000 kvadratmeterne med arealer. Tomteområdet er på 35 mål.

– Det er helt klart at prisen nok blir en god del lavere enn prisantydningen, uttalte eiendomsmegler Jon Petter Larsen i DNB Næringsmegling til Fredriksstad Blad i juni. Han mener det er på det rene at det ikke er så høy betalingsvillighet i markedet som prisantydningen tilsier.

En mulighet har vært å gjøre om sykehusområdet til 450 boenheter, men den politiske risikoen er stor for å få til en så omfattende regulering.

Powered by Labrador CMS