Larsen tar over i DNB

Ola Larsen tar inntil videre over som leder av DNB Næringsmegling.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Det ble denne helgen kjent at både Knut Efskin og Rune Husby har sagt opp sine stillinger i DNB Næringsmegling. Efskin har ledet selskapet siden sommeren 2009, mens Rune Husby har vært leder av virksomheten i Midt-Norge.

De to planlegger oppstart av ny virksomhet 1. august og er imellomtiden ute i en karantene.

Foreløpig har DNB vært tause om avgangene, men ved en forespørsel fra NEnyheter om hva som nå skjer, svarer styreformann Anders Lægreid i DNB Næringsmegling følgende:

“Vi planlegger ikke noen offisiell melding om dette, vi kommer heller tilbake når vi har ansatt ny leder. Inntil videre er Ola Larsen konstituert som administrerende direktør. Ola er til vanlig leder for selskapets virksomhet i Vestfold og Telemark”.

Virksomheten til DNB Næringsmegling i Vestfold består av et kontor i Tønsberg med seks ansatte, samt et Skien-kontor i Telemark, der Ola Larsen er eneste ansatt.

Ola Larsen (se foto) er født i 1965. Han er utdannet bedriftsøkonom fra BI og har også studert på Norges Eiendomsmeglerskole. Larsen var i perioden 1998-2001 regiondirektør i Gjensidige NOR Eiendom og adm. direktør i Gjensidige NOR Næringsmegling fra 2001 til 2004. Fra 2004 har Larsen vært regiondirektør i DNB Næringsmegling.

“Jeg kommer til å pendle mellom Skien og Oslo. Jeg har jobbet i konsernet siden 1998. I tillegg til det som står på CV-en, har jeg vært konstituert adm. direktør i DNB Næringsmegling ca. et halvt år i 2007, så jeg er ikke ukjent med oppgaven”, skriver Larsen i en epost til NEnyheter.

Powered by Labrador CMS