NY: Tore Ulvin går til Insenti, her med adm. dir Christian Molt Rise.

Tore Ulvin går til Insenti

Ulvin kommer fra stillingen som head of development i Storebrand Asset Management. 

Publisert

Tore Ulvin er ansatt som ny leder for prosjektutviklingsavdelingen (PU) i Insenti ifølge en pressemelding.

Administrerende direktør Christian Molt Rise i Insenti forteller om mange søknader og en grundig prosess for å finne den rette kandidaten.

– Ulvin har solid erfaring fra både byggherre- og rådgiversiden i bransjen, samt at han har spennende tanker om hvordan vi kan utvikle våre tjenester og vår posisjon i markedet, sier hun.

Tore Ulvin har vært drøyt 13 år i Storebrand Asset Management, og overtar i august etter Karoline Hasselgård som trer ned fra lederstillingen etter eget ønske for å rendyrke rollen som prosjektleder.

– Fra et byggherreperspektiv trenger man ressurser som bidrar til å løpende løfte prosjektene. Man må tenke kommersielt og være tett på hele veien for å skape de beste prosjektene for byggherre, leietakere og brukere. Her har jeg mye å bidra med, sier han og fortsetter:

– Vi må tilføre byggherre verdi gjennom gode råd. Vi må rigge oss ved å sitte tett på markedstrender, digitaliseringsreisen, se på nye markedsområder, samt utvikle mennesker og team som fungerer optimalt sammen. Byggherre, sammen med gode prosjektledere og rådgivere, må løse fremtidens prosjekter på en bedre måte.

Powered by Labrador CMS