NY JOBB: Tore Bakken skifter beite.

Tore Bakken blir direktør for utleie i DNB Næringsmegling

Han tar over stillingen etter Jørn Skovly som snart går av med pensjon.

Publisert

Tore Bakken kommer fra Entra der han har vært konserndirektør for marked og eiendomsutvikling, og kunde- og utleiedirektør ifølge en pressemelding. Han har tidligere hatt ledende roller i Storebrand Asset Management Eiendom, Eiendomshuset Malling & Co og Colliers Næringsmegling. I tillegg har han jobbet som megler i Akershus Eiendom og UNION.

– Jeg har rett og slett savnet meglerrollen, og min erfaring fra gårdeiersiden kan bli et viktig supplement til øvrig faglig kompetanse. Tiden i Entra har gitt verdifull erfaring, med bygging av et solid team innenfor utleie, rådgivning og utvikling, og ikke minst utvikling og utleie av mange store prosjekter. Nå bytter jeg side av bordet og næringsmegling, sier han.

– Av og til er det godt med fornyelse, for å få et nytt perspektiv. Vi rekrutterer en svært erfaren leder til å komplementere vårt utleieteam i Oslo. Tore Bakken har den nødvendige kompetansen, nettverket og ferdighetene som er nødvendig for å løse kundenes utleiebehov og for å videreutvikle våre utleietjenester, påpeker administrerende direktør Jens-Petter Guthus i DNB Næringsmegling. 

Han sier kontorets rolle er i endring. 

– Sentraliseringen av logistikkeiendom rundt storbyene fortsetter. Miljøpresset øker. Bruken av teknologi, hjemmekontor og måten vi kommuniserer på styrker kontorets kulturskapende rolle og stiller nye krav til oss i utleieprosessen. Bakkens erfaring med utleieprosesser vil tilføre oss verdifull kunnskap, fortsetter han.

Bakken tar over stillingen etter Jørn Skovly,som har jobbet 24 år i selskapet og som snart går av med pensjon.

Powered by Labrador CMS