BYTTER: Etter 20 år i Privatmegleren-systemet, blir Anders Langrind og teamet i Ullevål Eiendomsmegling en del av EiendomsMegler 1 SR Eiendom.

Eiendomsmegler 1 SR Eiendom kjøper Ullevål Eiendomsmegling

Dermed blir Anders Langtind og teamet hans en del av EiendomsMegler 1 SR-Eiendom.

Ullevål Eiendomsmegling, som i dag er en del av Privatmegleren, blir en del av EiendomsMegler 1 SR-Eiendom.

– Vi er fornøyde med det vi har klart å bygge sammen med Privatmegleren, men etter tjue år i samme system, ønsker vi å fornye oss. SR-Bank etablerte seg i Oslo i 2018 og EiendomsMegler 1 SR i 2022. Begge aktørene har hatt en solid vekst, og har offensive planer som vi synes er svært spennende. Vi tror at sammen kan vi bygge en solid posisjon for EiendomsMegler 1 SR-Eiendom i Oslo, sier Anders Langtind, eier og partner i Ullevål Eiendomsmegling AS.

Laila Neverdahl, Eiendomsmegler 1 SR-Eiendom.

– Vi har de siste to årene vært på utkikk etter de rette kandidatene å samarbeide med. Å få Anders Langtind og Petter Birkrem, og hele gjengen hos Ullevål Eiendomsmegling med på laget, kommer til å gi oss mer kraft og styrke i satsingen vår i hovedstaden. Sammen skal vi bli en større aktør og en sterk utfordrer i Oslo-området, forteller Laila Neverdahl, adm.dir. i EiendomsMegler 1 SR-Eiendom.

– Samarbeidet helt fra det første møtet har vært enormt bra. Det som kanskje imponerer meg mest, er hvor opptatt de er av at kundene skal lykkes på boligmarkedet. Gjennom denne prosessen har de aldri sluppet synet av kunden, samtidig som de leverer resultater helt i norgestoppen. Noen ganger merker du raskt at folk er «hel ved», og vi er utrolig glade for å få jobbe videre med dem, sier Neverdahl.

Ullevål Eiendomsmegling AS blir en del av EiendomsMegler 1 SR-Eiendom AS fra 10. september.

Powered by Labrador CMS