FØRSTE FELT: BRG Utvikling skal sette i gang det første delfeltet med 3 blokker med 40-45 enheter, parkeringskjeller, samt 5 tilhørende rekkehustomter. Foto: BRG Utvikling.

Kjøpte tomt: – Indrefileten av Sørlandets skjærgård

BRG Utvikling har kjøpt et tomteområde ved Dvergsnesveien, bare 15 minutters kjøretur unna Kristiansand sentrum.

Publisert Sist oppdatert

– Vil du ha sjø og bading, så er jo dette indrefileten av Sørlandets skjærgård.

Slik omtaler BRG Utvikling det seneste kjøpet i Dvergnesveien utenfor Kristiansand. Selskapet har sikret seg fire tomteområder, som skal utvikles til boliger de neste fem årene, og skryter av bademuligheter på Dvergsnestangen og sommeridyll på Tømmerstø brygge, samt kort vei til både barne- og ungdomsskole, en stor Kiwi-butikk, sportsklubb og golfbane.

– Vi går inn i detaljfase nå, og så er formell overtakelse av tomtene høsten 2024 og da er vi i gang for fullt. Så er planen å lansere salgsperioden i starten av 2025. Jeg har en sterk følelse av at dette vil treffe godt og møte flere målgrupper. Vi skal i gang med det første delfeltet som består av 3 blokker med 40-45 enheter, parkeringskjeller, samt 5 tilhørende rekkehustomter, sier daglig leder, Ståle Stundal i BRG Utvikling.

Deretter skal prosjektet løpe videre etter hvert som det selges og bygges boliger. Planen er å følge opp med ytterligere 9 rekkehustomter og 3 bygningskropper med 36 leiligheter, som også har felles parkeringskjeller.

 

 

Powered by Labrador CMS