Bolig:

HERSKAPELIG: - Toppleiligheten i prosjektet er 250 kvadratmeter på ett plan – en herskapelig bolig anno 2022, heter det i promoveringen av prosjektet.

Selger tre leiligheter på Vinderen – den dyreste koster 58,3 millioner

- Det er sjelden man ser helt nye leiligheter av et slikt kaliber med 250 kvadratmeter på ett plan, sier Anders Gregersen i Neptune Properties.

Publisert

På vegne av Neptune Properties har Sem & Johnsen lagt ut for salg tre leiligheter med adresse Borgenbakken 12 på Vinderen i Oslo Vest.

- I Borgenbakken 12 på Vinderen vil det reise seg et bygg med tre særegne leiligheter med meget høy standard og solide materialvalg både utvendig og innvendig - én i hver etasje. Toppleiligheten i prosjektet er 250 kvadratmeter på ett plan – en herskapelig bolig anno 2022. En romløsning du bare finner i store villaer, satt i en moderne tolkning, heter det i salgsoppgaven.

Administrerende direktør Anders Gregersen i Neptune Properties sier at det er sjelden man ser helt nye leiligheter av et slikt kaliber med 250 kvadratmeter på ett plan.

- Borgenbakken 12 er et lite og eksklusivt prosjekt med store leiligheter og helt spesielle kvaliteter tilpasset en kravstor målgruppe, sier han.

Kommer dere til å gjøre flere prosjekter i denne kategorien?

- I Neptune er vi alltid på utkikk etter prosjekter som er unike og kan ha en edge. Borgenbakken12 er ikke ulikt vårt high-end prosjekt i Holmenkollen, Setra vei, med 22 leiligheter fordelt på 5 bygninger. Kjøperne er selektive, og vi tror det er et godt marked for slike prosjektet fremover, svarer Gregersen.

De tre leilighetene i Borgenbakken12 har priser på henholdsvis 18,6, 54,3 og 58,3 millioner kroner.

- Dette er et eksklusivt prosjekt som samler flere svært sjeldne egenskaper under samme tak. De tre leilighetene er romslige, lyse og med mange elegante kvaliteter. Alle leilighetene ligger vestvendt med fritt og luftig utsyn. Rause planløsninger, to p-plasser og heis til hver leilighet., heter det i prospektet.

Leilighetene er utformet i samarbeid med interiørarkitektene Paulsen & Nilsen.

Powered by Labrador CMS