POPULÆRT: Ifølge Anders Langtind hos PrivatMegleren Ullevål kan eieren velge og vrake blant interessenter når en hybel er ledig.
POPULÆRT: Ifølge Anders Langtind hos PrivatMegleren Ullevål kan eieren velge og vrake blant interessenter når en hybel er ledig.

Selger i Oslos hippeste område (+)

En bygård med restaurant på gateplan og 22 hybler over er lagt ut for salg med en prisantydning på 50 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

– Når det er noe ledig i denne gården, kan eier bare velge og vrake blant interesserte leietakere. Boliggården ligger i et område som har fått et ekstremt løft, sier Anders Langtind i PrivatMegleren Ullevål, som har fått oppdraget med å selge eiendommen i Bernt Ankers gate 6B.

Eiendommen ligger like ved Torggata Bad, som med sin nye mathall har bidratt sterkt at Torggata har blitt den mest trendy gaten i Oslo. Aller nærmeste nabo til bygården er Torggata Botniske – en cocktailbar med yrende klatreplanter, eget drivhus og drinker med ferske råvarer og botaniske elementer. I Bernt Ankers gate 6B holder den vietnamesiske restauranten Viet Nam House til. Ifølge Langtind gir dette næringslokalet en årlig leieinntekt på ca. 600 000 kroner. De totale årlige leieinntektene for eiendommen er på 2 785 000 kroner.

Les også: Ber om 50 mill. for 6 300 kvadrat

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.