Karriere:

Ny leder til Talentgruppen som utvider satsingen

Fanny Harg blir leder av Finanstalenter, som er det nye søsterselskapet til Eiendomstalenter.

Publisert

Eiendomstalenter utvider satsingen inn mot finans og tech og har dannet de to nye satsingene Finanstalenter og Techtalenter. Talentgruppen er blitt etablert som morselskap til Eiedomstalenter og de nye satsingene. Nå har Finanstalenter ansatt Fanny Harg som daglig leder. Hun har bakgrunn fra Korn Ferry og CBRE.

– Vi er utrolig glade for å ha fått Fanny på plass hos oss fra 1. november. Det var viktig for oss å finne en daglig leder som både er erfaren og har et stort nettverk å dra nytte av. Fanny har en spennende bakgrunn med erfaring fra eiendoms-, finans- og rekrutteringsbransjen, og er således den optimale kandidaten til å lede vår nye satsning, sier daglig leder i Talentgruppen, Malene Tunold.

Hun ser klare fordeler med å utvide virksomheten til flere fagområder, blant annet for kunder som rekrutterer innen fag med grensesnitt mot teknologi og finans.

– Som tidligere aktivt medlem av nettverket Ung i Næringseiendom har jeg fulgt med på Eiendomstalenter og deres fremoverlente tilnærming til rekrutteringsfaget, og er imponert over hva de har fått til så langt. Jeg gleder meg stort til å sette Finanstalenter på kartet og utfordre de etablerte aktørene, sier den nye sjefen i Finanstalenter, Fanny Harg.

Talentgruppen har som ambisjon å matche unge talenter med med næringslivet. Visjonen er å bidra til å løfte kompetansen i de næringene selskapet opererer i, gjennom raske og effektive rekrutteringer.

– Vi skal være en aktør som både er fra bransjen, og er til for bransjen vi opererer i, det være seg eiendom, finans eller teknologi, sier Salman Saeed, styreleder i Talentgruppen.

Powered by Labrador CMS