NYE I TOPPEN: Newsec Basale-sjef har hentet Kathrine Knudsen Tilrem til å lede Oslo-kontoret og ansatt Kim André Syvertsen som ny forvaltningsdirektør.
NYE I TOPPEN: Newsec Basale-sjef har hentet Kathrine Knudsen Tilrem til å lede Oslo-kontoret og ansatt Kim André Syvertsen som ny forvaltningsdirektør.

Newsec Basale styrker Oslo-kontoret

Newsec Basale utvider og styrker ledelsen ved selskapets Oslo-kontor.

Publisert

Kathrine Knudsen Tilrem startet som viseadministrerende direktør i Newsec Basale 1. april. Tilrem er utdannet jurist fra Universitet i Oslo, og har etter endt utdannelse hatt flere roller innenfor eiendom. Hun kommer nå fra stillingen som Vice President, Speciality Leasing i konsernledelsen i Citycon. Tilrem har arbeidet i Citycon siden 2015, og var ansatt som Eiendomsdirektør i Sektor Eiendom før det. Hun har tidligere hatt ulike roller hos blant annet Eiendoms- og Byfornyelse i Oslo Kommune og hos Fylkesmannen i Agder.

– Kathrine vil ha overordnet ansvar for vårt Oslo-kontor, og vil bidra til å styrke oss administrativt og markedsmessig i Oslo-regionen. I tillegg til å revitalisere vår innsats opp mot eksisterende og nye norske kunder, vil Kathrine også jobbe med konsernets felles internasjonale kunder. Hun vil bidra til å forsterke vår kommersielle tilstedeværelse både regionalt, nasjonalt og på nordisk nivå, sier administrerende direktør i Newsec Basale, Hilmar Auran.

Henter forvaltningsdirektør fra egne rekker

Kim André Syvertsen er ansatt som ny forvaltningsdirektør i Newsec Basale. Han har allerede lang erfaring fra organisasjonen – både innenfor og utenfor Norges grenser. Syvertsen jobbet som eiendomssjef i Newsec Basale i flere år før han ble rådgiver innen verdivurdering og strategisk analyse hos Newsec Advisory i Danmark. Nå er han tilbake i Oslo, og blir fra april en del av ledelsen i Newsec Basale.

- Vi er fornøyde med å ha fått Kim tilbake i Newsec Basale. Kim har gjort en svært god jobb for Newsec de siste årene, både for Property Asset Management i Norge og Advisory i Danmark. Med sin kompetanse, systemkunnskap og erfaring fra internasjonale og nasjonale kunder, vil han bidra til å utvikle våre kommersielle tjenester ytterligere, sier Auran som har store forventninger til den videre utviklingen i virksomheten.

– Rekruttering av nye ledere, revitalisering av Oslo-kontoret, en offensiv satsing ved de øvrige kontorene i Norge, og ikke minst et tettere samarbeid med Newsec i de øvrige nordiske land, gjør oss godt rustet til å levere «The Full Service Property House» – til det beste for våre kunder.

Powered by Labrador CMS