SKAL BYGGE OPP EIENDOMSSELSKAP: Gjermund Fossnes.
SKAL BYGGE OPP EIENDOMSSELSKAP: Gjermund Fossnes.

Newsec-topp blir sjef i eiendomsselskap

Gjermund Fossnes blir adm. direktør i Svill Eiendom når selskapet ansetter egen administrasjon og ledelse. Hege Hamremoen blir eiendomssjef.

Publisert

Etter flere år med ekstern forvaltning og administrasjon, har Svill Eiendom nå ansatt egen administrasjon og ledelse. Selskapet vil forvalte eiendomsporteføljen i eget selskap, og Gjermund Fossnes er derfor blitt ansatt som adm. direktør. Samtidig er Hege Hamremoen ansatt som eiendomssjef i selskapet. Begge de to nye ansatte har gjennom Newsec Basale vært innleid i rollene som de nå skal ha i Svill Eiendom.

Gjermund Fossnes kommer fra stillingen som Head of Commercial Management i Newsec Property Asset Management, mens Hege Hamremoen har vært eiendomssjef i Newsec Basale. Begge begynner i den nye jobben fra første mai i år, og vil da være lokalisert i Henrik Ibsens gate 90 på Solli Plass.

«Solid vekst over mange år, en strategi med ambisiøse mål og profesjonalisering av selskapet med større egenidentitet, er bakgrunnen for valget om å ansette eget personell», skriver Svill Eiendom i en melding. Samtidig vil forretningsførsel og kontraktsadministrasjon bli gjort via ekstern forvalter.

Svill Eiendoms eiendomsportefølje er sentralt plassert i Oslo. Flesteparten av eiendommene ligger i Frederik Stangs-kvartalet på Frogner, med Aleris Helse som største leietaker. Selskapet har også kontoreiendommer i Vika og i Kvadraturen. «Med 10 eiendommer i porteføljen til en samlet verdi av ca. 1,7 milliarder, og en verdijustert egenkapital på ca. 1 milliard, er selskapet økonomisk sterkt rigget for videre vekst», skriver Svill Eiendom i en melding.

Nå vil selskapet jobbe med både utvikling av eksisterende portefølje og kjøp av nye eiendommer. Svill Eiendom er 100 prosent eid av Oslo Røde Kors.

Powered by Labrador CMS