STOR INTERESSE: Selvaag Bolig-sjef Sverre Molvik har mange forhåndsinteressenter til Pluss-boligene i Trondheim som lanseres til helgen.
STOR INTERESSE: Selvaag Bolig-sjef Sverre Molvik har mange forhåndsinteressenter til Pluss-boligene i Trondheim som lanseres til helgen.

Lanserer livsstilsboliger i Trondheim

Selvaag Bolig lanserer Selvaag Pluss i Trondheim.

Publisert

Selvaag Bolig har utviklet 2.000 såkalte Pluss-leiligheter i de største byene i Norge og Stockholm. Selvaag Pluss er såkalte livsstilsboliger med eget vertskap, eksklusive fellesområder og tilgang til en rekke tjenester. Nå kommer boligkonseptet til Trondheim.

– Vi gleder oss til å kunne tilby Pluss i Trondheim. Vi opplever stor interesse for plussboliger generelt, og i Trondheim er det mange forhåndsinteressenter. Prosjektet har vært under regulering helt siden 2013, og vi har store forventninger nå som vi endelig er i gang, sier administrerende direktør Sverre Molvik i Selvaag Bolig.

Det er i det vernede Autronica-bygget på Ringve at Selvaag Bolig drar i gang sitt første Pluss-konsept i Trondheim. Prosjektet får 900 kvadratmeter fellesarealer og 600 kvadratmeter takterrasse. Fellesarealene vil blant annet inneholde gjesteleiligheter, treningsrom, lobby, selskapsrom, storkjøkken, møterom, ungdomsrom og velværerrom. Fellesarealene skal deles mellom de 32 leilighetene som bygges i Autronicabygget og resten av Pluss-leilighetene i prosjektet.

– På Ringve Pluss skal beboerne få den samme følelsen som på hotell, bare litt mer personlig. Vertskapet holder fellesarealene i orden og hjelper beboere med blant annet arrangementer, ta inn posten, følge opp håndverkere, levere klær fra renseri, vanne blomster, bestille vask av leiligheter eller ordne leiebil. Det er viktig for oss å understreke at dette er et livsstilskonsept og at det er miksen av beboere i alle aldre og livssituasjoner som skaper det unike bomiljøet. Vi videreutvikler også konseptet kontinuerlig med nye fellesarealer og tjenester. I prosjekter med mange barnefamilier tilbyr vi blant annet leksehjelp og vi har bygget gamingrom. Vi jobber nå også for å kunne tilby helsetjenester i boligene, sier Molvik.

Prosjektet er et 50-50 samarbeid mellom Selvaag Bolig og NHP Eiendom. Det er planlagt om lag 700 leiligheter totalt i prosjektet, og det vil bestå av både Pluss-boliger og ordinære boliger. De første leilighetene ventes å være klare for innflytting i 2024.

Powered by Labrador CMS