VANT: Entras nybygg i Holtermanns veg 1-13 er en av grunnene til at de vant Eiendomsprisen.
VANT: Entras nybygg i Holtermanns veg 1-13 er en av grunnene til at de vant Eiendomsprisen.

Entra til topps i Trondheim

Ble tildelt Eiendomsprisen i Midt-Norge 2023.

Publisert

Eiendomskonferansen er Midt-Norges største konferanse for næringseiendom, arrangert av Næringsforeningen i Trondheimsregionen, Danske Bank og Norion Næringsmegling.

Sist på programmet på endagskonferansen mandag, var utdeling av Eiendomsprisen 2023. De nominerte var Entras prosjekter Kongens gate 87 og Holtermanns veg 1-3, trinn 2 i Trondheim. Samt R. Kjeldsberg AS  med prosjektet Alo.

Prisen gikk til Entra. 

I Holtermanns veg har Entra ferdigstilt to av totalt tre byggetrinn. Dette ligger i kunnskapsaksen i Trondheim som er i ferd med å bli etablert som et samlingssted for bedrifter med fokus på vekst, utvikling, teknologi og bærekraft. 

Prosjektet er Entras største utviklingsprosjekt i Trondheim med totalt over 48.000 kvadratmeter kontor- og næringsarealer, oppholdsarealer og garasje. Det siste byggetrinnet vil stå ferdig i 2025.

I Kongens gate 87 har Entra i år fullført en omfattende rehabilitering. Sentrumseiendommen som var byens politistasjon i 30 år, er oppgradert til moderne kontorlokaler med en høy grad av ombruk, og i et omfang som trolig ikke er gjennomført tidligere i Trondheim. Bygget er snaut 8.000 kvadratmeter stort.

Prosjektet Alo i Sluppenveien 23 blir det første kontorbygget i Norge som er dobbeltsertifisert med miljøstandardene Well Gold og Breeam Outstanding. 

Bygget består av sju etasjer pluss sokkeletasje, og etasjeplanene er ca. 1.700 kvadratmeter.

– Vi gratulerer Entra med Eiendomsprisen  og er stolte over å ha vært nominert med Alo i den sterke konkurransen. Vi er meget godt fornøyde og spesielt med tilbakemeldingene fra menneskene som har Alo som sitt andre hjem, melder R. Kjeldsberg.

Powered by Labrador CMS