Personalkantinen i Diagonale blir en kommersiell restaurant for publikum utenom lunchserveringen. Ill.: MIR.

Vant prestisjekontrakt i Bjørvika

4Service har vunnet en viktig restaurant- og servicekontrakt for Diagonale-bygget i Bjørvika.

Publisert

Facility Management-selskapet 4Service har vunnet en viktig kontrakt for HAV Eiendom og Thon Eiendoms nybygg Diagonale i Bjørvika. Ifølge selskapet skal «nyskapende mat- og servicekonsepter ivareta ideen om et innovativt og miljøeffektivt bygg».

4Service skal utvikle en personalrestaurant i bygget som er basert på matopplevelser fra De 3 Stuer, personalrestauranten som selskapet kjøpte rett før jul i fjor. I en pressemelding skriver 4Service at ekte kokker, ekte råvarer og ekte matglede vil gi brukere av bygget «en personalrestaurant med høy kvalitet i lyse og urbane lokaler på gateplan, og med en fantastisk mesanin med nydelig utsikt».

Personalkantinen skal samtidig kombineres med kommersiell restaurantdrift utover normal lunsjservering til byggets leietakere. Det vil gi et mer arealeffektivt bygg siden arealet til personalkantinen, et område som ville stått tomt mesteparten av døgnet, vil bli brukt til kommersiell restaurantdrift. Målet er å tilpasse restauranten bylivet og behovet for gode kulturopplevelser.

4Service skal også ta i bruk sensor- og app-teknologi for å vise mulighetene i et smart bygg. «Dette innebærer blant annet å måle forbruk, frekvenser, hendelser og bestilling av tjenester, slik at periodisk brukeroppfølging erstattes med aktivitetsstyrte tjenester som gir bedre kundeopplevelser og lavere kostnader. 4Service vil også levere ulike servicetjenester i bygget, og tilby en rekke muligheter for leietakerne», skriver 4Service i en pressemelding.

Målet er at en videreutvikling av brukertilpassede tjenester skal gi økt effektivitet og attraktivitet– som blant annet catering hjem, oppskriftsbank, renseritjenester og handletjenester.

Konsernsjef Tor Rønhovde i 4Service har fått viktig kontrakt i Bjørvika.
Powered by Labrador CMS