Aktuelt

Kronikk: CityGlød – vår fremtidige konkurransekraft

Vi konkurrerer ikke bare internt i eiendomsbransjen om å kapre de beste hodene. Vi konkurrerer med alle andre bransjer!

VIL UTVIKLE BRANSJEN: Adm. direktør Gunnar Bøyum i Aspelin Ramm mener det er avgjørende for eiendomsbransjen at den klarer å tiltrekke seg nye talenter.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Kronikkforfatter er Gunnar Bøyum, adm. direktør i Aspelin Ramm.

Det å si at verden er i rask forandring er en klisje, men på hvilken annen måte kan en egentlig si det? Teknologisk utvikling har aldri skjedd raskere enn nå, og måtene vi lever, bor, jobber og kommuniserer på er i konstant endring og utvikling.

De som kommer til å lykkes er ikke nødvendigvis de som lærte mest fra foreleserne og bøkene sine, men snarere de som lærte ved å utforske faget sitt og verden rundt seg på egen hånd. Fremtiden ligger i hendene på dem som ikke ser på yrket sitt som noe statisk og uforanderlig, men som selv er villig til å være med på å endre og utvikle det.

Det er denne type unge mennesker Norsk Eiendom søker å hedre gjennom CityGlød – prisen. Jeg har vært så heldig å ha vært Norsk Eiendoms representant i juryen i 3 år. Sammen med representanter fra Ung I Næringseiendom og Estate Media har vi møtt veldig mange spennende unge mennesker i vår bransje.

Når jeg ser på kandidatene og finalistene til CityGlød – prisen så ser jeg mye nysgjerrighet og nyskapning. Evnen til å analysere og tenke nytt, til å tenke på tvers av fagdisipliner og til å se muligheter for samarbeid, og til å tilegne seg ny kunnskap er fellesnevneren på mange av kandidatene.

Hvorfor er dette viktig for Norsk Eiendom og hele eiendomsbransjen?

Det er så enkelt at vi trenger de beste folka og de gode hodene for fremtiden. Vi konkurrerer med hverandre om å kapre talentene. Men enda større er konkurransen fra andre bransjer.

Vi har alle et ansvar for å utvikle en bransje med mennesker og holdninger som vil tiltrekke seg flinke unge mennesker. Unge mennesker er opptatt av hva de jobber med, hvem de jobber med, ny teknologi, og ikke minst etikk og miljø- og samfunnsmessig engasjement. De skal vi t imot med åpne armer. Og Cityglød kandidatene viser at det kommer mange flinke til vår bransje. La oss passe på at de blir i eiendomsbransjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil bli høyest i byen – og gi bort toppen i ti år
Utvikling
Utleiers ABC – Del 8 – Leien
Juss
Neptune mistet 16 leiligheter i bystyret (+)
Bolig
Unge som tenker nytt: Teknolog gikk for digitale nøkler (+)
Karriere
Løvenskiold kjøpte tomt
Transaksjoner
Estate PLUSS gir deg tilgang til vår nye
Estate Magasin DIGITAL med egen APP
Estate Magasin på telefon,
tablet eller laptop?
Bestill Estate PLUSS her
Føler seg lurt av kommunen
Utvikling
Vil bygge 26 leiligheter i bydel Ullern (+)
Bolig
Toppsjefen går til Statsbygg
Karriere
Går for 42 leiligheter
Bolig