REALISERES: Nå skal denne blokka bygges.

Ga grønt lys til å bygge 70 nye leiligheter i Oslo

Nå er kontrakten i boks for det nye boligprosjektet.

Publisert Sist oppdatert

Stor-Oslo Eiendom har signert en totalentrepriseavtale med STØ Entreprenør for bygge prosjektet Pilar Bjerke i Refstadveien i Oslo. 

Oppdraget omfatter ett bygg som består av et tårn med 12 etasjer og en lav del med 4 etasjer over kjeller, til sammen 70 andelsleiligheter og en næringsseksjon. 

– Prosjektet er det første vi gjør sammen med STØ, og vi gleder oss til å bli bedre kjent og fortsette det gode samarbeidet i gjennomføringen, sier prosjektleder Kjartan Hervig i Stor-Oslo Eiendom.

Pilar skal bygges mellom Trondheimsveien og Bjerkebanen nord i Hovinbyen, der det skal skje betydelig byutvikling i årene som kommer. Rammetillatelse for tiltaket foreligger, og så langt er det solgt sju enheter som alle er under 50 kvadratmeter.

Prisene ligger mellom 3,8 og 19,8 millioner kroner. Det inkluderer ikke parkeringsplass i garasjeanlegget under blokken, som bare eierne av fire- og femromsleilighetene får tilbud om å kjøpe.

Går alt etter planen står prosjektet ferdig i 2026. 

– Det er gledelig at vi ser en positiv utvikling i boligmarkedet, og vi gleder oss til å komme i gang med byggingen, sier administrerende direktør Mathis Grimstad i Stor-Oslo Eiendom.

Powered by Labrador CMS