Forvaltningsdirektør Finn Halvorsen og den nye miljø- og energirådgiveren Jennifer Lamson. Foto: Dmitry Tkachenko

Höegh Eiendom ansetter

Höegh Eiendom har ansatt en miljø- og energirådgiver som skal følge opp selskapets miljøstrategi.

Publisert

Etter at Höegh Eiendom i fjor vedtok en langsiktig miljøstrategi, har selskapet nå ansatt Jennifer Lamson som miljø- og energirådgiver i selskapet. Den nye rådgiveren skal ifølge forvaltningsdirektør Finn Halvorsen følge opp miljøstrategien med de nødvendige tiltakene.

– Ansettelsen av Jennifer Lamson er en naturlig oppfølging av vår miljøstrategi. Selskapet vårt har tilsluttet seg De 10 strakstiltakene i Eiendomssektorens veikart mot 2050, vi er Miljøfyrtårn sertifisert, samtlige nybygg sertifiseres etter BREEAM Nor, og alle eksisterende bygg sertifiseres etter BREEAM In Use. Höegh Eiendom har i tillegg sine egne selvpålagte resultatkrav i forhold til miljø, og disse skal følges opp i samtlige bygg, sier Finn Halvorsen.

–Jeg gleder meg, og brenner etter å komme i gang i et selskap som virkelig tar det grønne skiftet på alvor. Höegh Eiendom er et fremoverlent selskap, som viser vilje til å kombinere kvalitet og bærekraft, og jeg ser frem til å gi stillingen et meningsfylt innhold, sier Lamson.

Jennifer Lamson har vært energi- og miljørådgiver siden 2009 for EvoTek AS og Reinertsen AS, og har blant annet jobbet med enøktiltak i eksisterende bygg, energiledelse, energioppfølging og energirådgivning for nybygg.

Administrerende direktør i Höegh Eiendom, Eirik Thrygg, mener Lamsons ekspertise skal sikre at Höegh Eiendom holder sine løfter og at de gjennomfører tiltak som bidrar til et bærekraftig samfunn på både kort og lang sikt.

 

Powered by Labrador CMS