60.000 M2: Det nye sentrallageret til Europris, som skal stå ferdig i 2019.

Fabritius fikk leiekontrakt på 60.000 m2

Europris ASA inngår leiekontrakt med Fabritius.

Publisert Sist oppdatert

Europris ASA har inngått leieavtale på nytt sentrallager med et heleid datterselskap av Fabritius Gruppen AS. Sentrallageret skal bygges i Moss Næringspark, øst for Mosseporten ved avkjøringen til Moss fra E6. Tomten er på netto 125 mål og kjøpes fra Moss Næringspark.

Bygget vil bli på ca. 60.000 m2, bestående av et 12 meter høyt lager på ca. 46.000 m2, et 32 meter høyt lager på ca. 10.000 m2, samt kontorer og servicearealer på ca. 3.000 m2. Det er planlagt ca. 250 arbeidsplasser i bygget.

Les også: Fabritius kjøper fra Pareto

Les også: Portalbygget på Hasle er solgt

– Prosjektet representerer en betydelig satsing for Europris, og Fabritius er stolt av å ha blitt valgt som samarbeidspartner i prosjektet, sier administrerende direktør i Fabritius, Asgeir Solheim.

FORNØYD: Asgeir Solheim, administrerende direktør i Fabritius.

For å gjennomføre det omfattende prosjektet, er det igangsatt en omregulering av tomten. Reguleringen forventes godkjent i begynnelsen av 2017. Planlagt byggestart er våren 2017, med overlevering sommeren 2019. Det er innledet et godt og konstruktivt samarbeid med Moss kommune ift. omregulering av eiendommen.

Prosjektet er i tråd med Fabritius’ strategi om å bygge en større portefølje av langsiktig eiendom, i tillegg til selskapets posisjon som eiendomsutvikler og -forvalter.

Solheim, som for tiden er på ferie i utlandet, ønsker ikke å gi opplysninger rundt kostnadene for byggeprosjektet. Han vil heller ikke si hvor mye Fabritius måtte betale for å kjøpe tomten, ei heller hvilket leienivå som ligger til grunn for leiekontrakten med Europris.

– Disse detaljene er konfidensielle, men jeg kan bekrefte at det er inngått en lang leiekontrakt, sier Solheim til Estate Nyheter.

Powered by Labrador CMS