FRA HAV TIL NEPTUNE: Geir Inge Juriks.

Neptune Properties styrker laget

Neptune Properties AS har ansatt Geir Inge Juriks som eiendomsutvikler.

Publisert Sist oppdatert

Geir Inge Juriks kommer fra HAV Eiendom AS, hvor han har vært ansatt som utviklings- og prosjektdirektør siden september 2014.

HAV Eiendom har ansvaret for å utvikling, tilrettelegging og salg av de frigitte havneområdene i Bjørvika, herunder områdene knyttet til Sørengautbyggingen, nye Deichmanske Hovedbibliotek, nytt Munchmuseum, boligprosjektet Munch Brygge og andre profilerte prosjekter i Bjørvika. De siste årene har HAV Eiendom også engasjert seg som byggherre i egne prosjekter, og hvor Juriks har hatt en sentral rolle i realiseringen av kontor- og studentboligprosjektet Diagonale. Videre har Juriks ledet utviklingsarbeidet og oppstarten av hotell- og boligprosjektet Tomtebrygga, som er under oppføring mellom Operaen og Barcode. Juriks har også ledet utviklings- og planarbeidet med Fiskebrygga.

Les også: Her er eiendomsrådgiverne som ansetter

Før tiden i HAV Eiendom har Juriks blant annet vært ansatt i selskaper i Norske Shell, BackeGruppen, Veidekke og Höegh Eiendom. I Höegh Eiendom var Juriks blant annet ansvarlig for utviklingen av Hasle Linje – det omfattende transformasjonsprosjektet på den tidligere Vinmonopol-/Arcustomta på Hasle. En periode var han også ansvarlig for selskapets utviklingsprosjekt i Moss – Verket – som ligger på området etter papirfabrikken Peterson Paper som gikk konkurs i 2012.

Les også: Her er den nye Wahl Eiendom-sjefen

Neptune-sjefen Tore Økseter er selvsagt strålende fornøyd med nyansettelsen.

– Geir Inge er dyktig og engasjert med en genuin interessere for eiendom og eiendomsutvikling. Han vil tilføre Neptune Properties verdifull erfaring og spisskompetanse, noe som er viktig om vi skal utvikle oss videre og nå de målene vi har satt oss.

I Neptune Properties skal Juriks primært arbeide med prosjektutvikling i tidlig fase og tomteakkvisisjon.

– Det skal bli spennende og moro å på nytt få jobbe med hele spekteret for mitt eiendomsengasjement, med fokus på blant annet større boligprosjekter, tomtesøk og mulighetsstudier. Mye av dette har i varierende grad vært skjøvet i bakgrunnen i de siste par jobbene mine. I tillegg har HAV Eiendom også hatt en aktiv holdning mot å engasjere seg som boligutvikler. Dette, i tillegg til anledningen til å få jobbe i et så engasjert og kompetent eiendomsmiljø som det jeg har funnet hos Neptune, gjør at jeg gleder meg til å ta fatt, sier Geir Inge Juriks.

Juriks tiltrådte stillingen 21. august.

Les også: Ragde har fått daglig leder

Powered by Labrador CMS