Eivind Bøe Johannessen går fra Norwegian Property til Wahl Eiendom.

Her er den nye Wahl Eiendom-sjefen

Eivind Bøe Johannessen blir ny adm. direktør i Wahl Eiendom og forlater jobben som investeringsdirektør i Norwegian Property.

Publisert Sist oppdatert

Eivind Bøe Johannessen er blitt ansatt som ny adm. direktør i Wahl Eiendom. Han har vært investeringsdirektør i ett år i Norwegian Property, som også står uten adm. direktør når Svein Hov Skjelle går til BetonmastHæhre. Før det har han vært tre år i Pareto, hvor han ledet Corporate Finance i eiendom, og ti år i DNB Markets. Styreleder Camilla Wahl i Wahl Eiendom er veldig fornøyd med ansettelsen.

– Vi er kjempefornøyd. Det har vært en lang prosess med mange gode kandidater. Eivind var førstevalget vårt, og vi er veldig glade for at han valgte å takke ja til tilbudet. Han har en bakgrunn som er noe mer finansielt orientert, og det er noe vi har vært ute etter. Nå skal vi inn i en strategiprosess som han skal være med på, sier Camilla Wahl til Estate Nyheter.

– Med tanke på Bøe Johannessens bakgrunn, er det grunn til å tro at dere vil bli mer asset play-orientert?

– Det kan ligge i kortene at det blir mer av det, men vi vil ikke gå bort fra eiendomsdrift, som er kjernen i vår virksomhet. Dette vil vi komme mer tilbake til, sier Wahl.

– Det er en veldig spennende mulighet. Wahl Eiendom har en solid balanse og har ambisjoner om å lene seg mer fremover og være mer synlige. De vil være mer aktive i eiendommene, og jeg føler at vi traff hverandre godt da vi pratet om mulighetene, sier Eivind Bøe Johannessen til Estate Nyheter.

Han vil jobbe sammen med styret i selskapet om å meisle ut strategien for eiendomsselskapet.

– Om vi skal gjøre mer asset play eller åpne for samarbeidskonstellasjoner, må vi analysere og diskutere med eierne. Jeg er blitt smigret av at de ønsker å se på strategien på nytt og tenke nytt, men det er for tidlig å flagge noe, sier Bøe Johannessen.

Powered by Labrador CMS