Edgar Haugen, på selskapets hjemmeside oppført som coach, er fortsatt sjefen i Ragde Eiendom.

Ragde har fått daglig leder

Edgar Haugen har utpekt Thor Wiig til daglig leder i Ragde Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

– Det innebærer ingen endring av posisjoner eller funksjoner. Vi gjør dette for å ha en gyldig signatur for Ragde Eiendom, sier Thor Wiig, som fremdeles står oppført som økonomiansvarlig og nestkommanderende på selskapets hjemmeside.

Det inngår flere hundre selskaper i Ragde-systemet, og da er det praktisk at det er én person som kan signere på alle papirer. Og det er altså Thor Wiig.

– Vi gjør dette for å være 100 prosent pottetett i forhold til aksjeloven. Det er fortsatt Edgar som er sjefen, sier han.

Wiig forteller at Edgar Haugen, som er eneeier av Ragde Eiendom, står for kjøp og salg av eiendommer, samtidig som han ofte initierer finansiering. Selv står Wiig for gjennomføringen og papirarbeidet.

Wiig har vært ansatt i Ragde Eiendom siden 2004. Han jobber med både transaksjoner, administrasjon og naturlig nok økonomi. Totalt er det, ifølge hjemmesiden, syv personer i regnskapsavdelingen.

På samme hjemmeside står Edgar Haugen oppført som coach.

– Det er fantastisk å jobbe i Ragde Eiendom, og vi gjør det jo fantastisk bra. Men jeg tror ikke vi skal ta noe intervju nå, sier en ferierende Wiig på mobiltelfon fra Frankrike.

Wiig er utdannet siviløkonom fra Universitetet i Lund og tok i tillegg høyere revisorstudium ved Norges Handelshøyskole. Han jobbet først som senior revisor i KPMG, før han ble økonomisjef i Karl Johan Fonds i 1991. I perioden 2002-2004 var han økonomidirektør i Heilogruppen.

Som Estate Nyheter skrev i juli, ble fjoråret nok et kanonår for Ragde Eiendom. Selskapet fikk da et overskudd før skatt på 591 millioner kroner.

Thor Wiig har jobbet i Ragde Eiendom siden 2004.

 

Powered by Labrador CMS