Vitaminveien 1 er solgt.

Vitaminveien 1 solgt

Realkapital Corporate Finance har kjøpt Vitaminveien 1 for 523 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Det er OBOS Forretningsbygg som selger Vitaminveien 1 på Storo. Bygget har et samlet areal på 21 000 kvadratmeter, og er tilnærmet full utleid. Realkapital Corporate Finance har fått med seg H.I.G. Capital som investor i prosjektet. Advokatfirmaet Haavind har bistatt Realcapital Corporate Finance i kjøpsprosessen.

– Vi skal videreutvikle eiendommen og se på muligheter for utvidelse og oppgradering av areal til glede for eksisterende og nye leietakere, sier ansvarlig for prosjektet hos RCF, Anders Aasand.

En mulighet de nye eierne ser for seg, er å åpne eiendommen mer mot gateplan på grunn ab den store fotgjengertrafikken forbi eiendommen til og fra t-bane, buss og trikk på Storo.

Etter kjøpet har Realkapital Corporate Finance (RCF) 14 eiendommer under forvaltning. Daglig leder i RCF Anders Brustad-Nilsen sier at det kommer flere kjøp på grunn av at RCF er i flere kjøpsprosesser.

– Vi har som ambisjon å ha ca. 25 eiendommer under forvaltning innen 2020, hovedfokus er på value-add-eiendommer på knutepunkter i Oslo regionen som denne eiendommen er et meget godt eksempel på, sier Brustad-Nilsen.

Vitaminveien 1A består av to bygningskropper knyttet sammen med en bro. 1. etasje i bygget har forretningsarealer.

Powered by Labrador CMS