Regus skal drive kontorhotell i MediaCity Bergen. (Ill.: MAD arkitekter)

Regus øker satsingen

Regus skal leie lokaler av Entra i Grenseveien 92 på Helsfyr og i MediaCity i Bergen.

Publisert Sist oppdatert

Kontorhotellselskapet Regus er i kraftig vekst i Norge, og tegner nye leiekontrakter. Nå skal Regus åpne senter i Grenseveien 92 i på Helsfyr i Oslo. Der skal selskapet leie 1350 kvadratmeter av Entra fra august 2017. Leiekontrakten er på åtte år. Ifølge Entra er nå utleiegraden i Grenseveien 92 oppe i 93 prosent.

Regus skal også leie lokaler i MediaCity Bergen. Magasinet NæringsEiendom har tidligere omtalt hvordan Entra jobbet for å få inn et kontorhotell til MediaCity Bergen.

– Vi vil etablere et kontorhotell som blir en viktig del av Media City Bergen. Vi ser på ulike modeller for gjennomføringen og har ikke bestemt oss for om vi skal gjøre det selv eller sammen med andre, sa Solaas til NæringsEiendom.

Nå er det altså klart at det blir Regus som skal drive kontorhotellet som har fokus på leietakere i mediesektoren og tilknyttede virksomheter. Leiekontrakten i Media City Bergen er på 1700 kvadratmeter og varer i åtte år fra desember 2017. MediaCity Bergen-prosjektet er nå 79 prosent utleid.

Powered by Labrador CMS