TIL EIENDOMSDAGENE. Bård Bjølgerud, Pangea Property Partners.

Sterke navn og mot fullt hus under Eiendomsdagene

Eiendomsdagene 2017 løper av stabelen på Norefjell Ski & Spa 19.- 20. januar 2017, og det er nå 12. året på rad at den tradisjonsrike todagerskonferansen arrangeres. I fjor samlet konferansen mer enn 300 deltakere, og det er mye som tyder på at dette antallet overstiges i år.

Publisert Sist oppdatert

– Eiendomsdagene 2017 fylles raskt opp nå og vi ligger langt over påmeldingskurvene i 2016 og 2015. På scenen har vi fått med store internasjonale investorer som har og skal investere i Norge, vår egen finansminister og en rekke spennende foredragsholdere. 2017 i eiendom blir spennende og vi har aldri hatt et så spenstig program med en internasjonal twist, sier daglig leder Trond Valle i Estate Media, som samtidig skryter av Estates konferansesjef Antonella Anselmo Stokstad for utmerket jobb med konferanseprogrammet.

Og programmet, det er fylt opp kjente personligheter innen eiendom. Tidligere har vi omtalt at finansminister Siv Jensen blir en av foredragsholderne på Eiendomsdagene. Hun skal ta for seg utsiktene for norsk økonomi, og hvilke usikkerhetsmomenter vi står ovenfor.

Pangea-sjef Bård Bjølgerud synes å ha en finger med i alle de store eiendomstransaksjonene i Norden om dagen, og han er også til stede under Eiendomsdagene. Det samme gjelder Fredensborg-eier og boliginvestor Ivar Tollefsen.

Les også: Pangea i nok en kjempedeal i Sverige

Les også: Tollefsen kjøper 40.000 m2 i Sverige

Den internasjonale twisten som ble nevnt innledningsvis, representeres blant annet av Jens Engwall, CEO i Hemfosa Fastigheter, Biljana Pehrsson, CEO i Kungsleden, Fredrik Wirdenius, CEO i Vasakronan og Nils Styf, VD i Hemsö.

Videre kommer Zsolt Kohalmi, Senior Vice President – Acquisitions i Starwood Capital Group, Kirk Lindstrom, Chief Investment Officer (CIO) i Round Hill Capital og Cameron Spry, Senior Partner – Head of Investments i Tristan Capital Partners samt Frank Fiskers, President & CEO Scandic Hotels Group AB.

Finansministeren blir ikke alene om å vurdere hvordan den norske økonomien blir i 2017. I et panel ledet av Gunnar Stavrum, ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Nettavisen, deltar Elisabeth Holvik, sjeføkonom i Sparebank1, Lars Olsen, sjeføkonom i Danske Bank, Andreas Wallström, sjefanalytiker i Nordea Markets og Kyrre Aamdal, seniorøkonom i DNB Markets.

Les også: Tror svenske kjøpere ser et norsk investeringsvindu

Av ytterligere kjente navn kan nevnes hotellinvestor Anders Buchardt, sjefstrateg Peter Hermanrud, Anvil-partner Nick Laird, Kristen Rikter-Svendsen fra Profier og Entra-sjef Arve Regland.

Hele programmet er tilgjengelig her.

 

Powered by Labrador CMS