VOKSER: Gjennom kjøp av eiendommene Østensjøveien 19, 17 og 15c utvider Øni sin Bryn-Helsfyr-portefølje til totalt ca 20.000 kvadratmeter.(Foto: Nyebilder.no)

Kjøper, utvider og oppgraderer på Bryn-Helsfyr

Øni Eiendom AS v/Maya Eiendom AS (Øni) utvider sin Bryn-Helsfyr-portefølje til fem naboeiendommer på totalt ca. 28 mål med 20.000 kvadratmeter næringsarealer i Østensjøveien.

Publisert Sist oppdatert

Øni forvalter og utvikler egne eiendommer og er et av flere selskaper under holdingselskapet IK Gruppen AS. Konsernet har totalt 33 ansatte og en årsomsetning på 280 millioner kroner.

Les også: 9.800 m2 leid ut på Helsfyr

På Bryn-Helsfyr eide og forvaltet selskapet fra før av eiendommene Østensjøveien 9, der det nå bygger et nytt profflager for Ahlsell på 4.500 kvadratmeter, og kombinasjonsbygget Østensjøveien 15d. Gjennom kjøp av naboeiendommene Østensjøveien 19, 17 og 15c utvider Øni sin Bryn-Helsfyr-portefølje til totalt ca. 20.000 kvadratmeter fordelt på kontor- og lagerarealer.

Østensjøveien 17 og 15c ble overtatt i fjor høst, mens Østensjøveien 19 har overtakelse i oktober i år.

Les også: Ferd med i Bryn-Helsfyr-samarbeidet

Øni har nylig ferdigstilt et utvidet lager for Flisekompaniet mellom to av byggene, og anlagt et dekke med 20 p-plasser på lagertaket.

Selskapet har også gjennomført og planlegger betydelige fasadeoppgraderinger ved flere av eiendommene, som for tiden er tilnærmet fullt utleid til blant annet Flisekompaniet, Ahlsell Norge, O.J. Dahl og Karl Storz Endoskopi Norge.

– Bryn-Helsfyr er et attraktivt område under stadig videreutvikling, og vi er fornøyd med å utvide vår portefølje sentralt i området. Den unike tilgjengeligheten via kollektivt, sykkel og vei er et viktig konkurransefortrinn, og dette blir stadig mer verdifullt ettersom Oslo vokser og fortettes, sier Bjørn-Erik Indahl i Maya Eiendom.

Øni har siden 2011 vært blant deltakerne i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der eiendomsaktørene driver omdømmebygging av området som Oslos best tilgjengelige knutepunkt for næringsvirksomhet.

Les også: Maya Eiendom: Ukjente høvdinger

Powered by Labrador CMS