wec360°plattformen er neste generasjons visning av eiendom

Å finne et nytt hjem er en av livets største avgjørelser, både økonomisk og følelsesmessig. Gjennom å skape forutsetninger for trygge beslutninger for kjøpere optimaliser vi salgsprosessen, og dermed øker verdiskapningen i prosjektene. På denne måten har wec360°plattformen endret en hel bransje.

Det forventes at man som boligkjøper signerer en kontrakt for et hjem lenge før man får lov til å flytte inn. I de tilfellene det er nybygg har man heller ikke mulighet til å besiktige boligen før kjøp. wec360°plattformen gir boligkjøpere en unik mulighet til å få innsikt og forståelse av det fremtidige hjemmet, flere år før ferdigstillelse.

“Kravene som stilles til kjøperne er store og medfører ofte usikkerhet og langvarige kjøpsprosesser, som øker risikoen i prosjektet. Vi ønsket å endre dette, og utviklet derfor en komplett plattform som presenterer og skaper forståelse for den fremtidige boligen på en helt ny måte", sier administrerende direktør i wec360°, Tomas Jenneborg.

Ny teknologi - tilgjengelig for alle

wec360° har utviklet en rekke avanserte teknologier, som 360°visning, boligvelger, solstudie, AR/WebGL med boligvelger og solstudie, interaktive plantegninger og mer. Disse verktøyene er med på å gi kjøper opplevelsen, slik at drømmer går i oppfyllelse. Teknologiene er samlet på ett sted og gir brukeren en sømløs opplevelse av den fremtidige boligen, eiendommen og nabolaget - direkte i nettleseren. Plattformen fungerer like bra på mobiltelefon, nettbrett og datamaskin, og er rettet mot en bred målgruppe. Arkitekter, utbyggere, kommunikasjonsbyråer, meglere og internasjonale eiendomsutviklere bruker i dag plattformen til å presentere sine prosjekter digitalt. Prisen for tilgang til all teknologi i plattformen inkl. boligvelger med statistikk koster kun kr. 990 per måned per prosjekt (opptil 100 leiligheter), og kan benyttes på alle typer eiendomsprosjekter.

“Dette er fantastiske teknologier som tidligere har vært utilgjengelige og kostbare, men som takket være wec360°plattformen nå kan benyttes av alle. Plattformen er den beste og den rimeligste på markedet, enkel å implementere, responsiv, brukervennlig og har statistikk i back end», sier Tomas Jenneborg.

wec360°plattformen - gir innsikt og verdifull data

Plattformen samler data og presenterer et sammendrag av hvordan prosjektet går. I back end ser man nøyaktig hvilke leiligheter som er mest attraktive, og med denne innsikten har man grunnlag for å gjøre nødvendige justeringer i salgs- og markedsplanen. Se mer; wec360 plattform analytics

Powered by Labrador CMS