Annonsørinnhold

Daglig leder i Keyfree Arne Johnny Forsberg og Styremedlem i Marcusbil Marcus Inberg

– Vi har fått en mye enklere hverdag

Alle som har eid et par nøkler i sitt liv, vet at de har en tendens til å komme på avveie. De skaper ofte utfordringer, både på privaten og i jobbsammenheng. Men disse utfordringene slipper Marcus Inberg etter at han oppdaget Keyfree, appen som gjør nøklene dine digitale.

Med Keyfree kan du:

  • Slippe inn beboere, håndverkere, leverandører og gjester uten å gi dem fysiske nøkler eller møte dem i døren.

  • Gi automatisk og sikker tilgang til de som trenger det – midlertidig eller permanent.

  • Slette tilgang like enkelt.

  • Utvide med sensorer og funksjoner etter eget ønske og behov.

Inberg søkte etter en nøkkelfri løsning til sameiet på Vinderen i Oslo, som han er styremedlem for.

– Vi ønsket oss et produkt som forenklet hverdagen til både styret og beboerne. Vi har 50 leiligheter og mange ulike behov, så produktet måtte støtte både app, kode og brikke, og kjøreport til garasje forteller Inberg.

Les mer om Keyfree her.

Keyfree på alle lokasjoner

Så kom han over Keyfree, en tjeneste som er spesielt godt egnet til dører som blir benyttet av mange, for eksempel fellesdører i borettslag. Med Keyfree kan du alltid gi tilgang til eiendommene dine. Du åpner enkelt og greit døren via Keyfree-appen, uansett hvor du befinner deg.

– Vi har bare fått positive tilbakemeldinger fra beboerne. Det er smidig å åpne for håndverkere, bud og gjester. Man slipper å gi fra seg fysiske nøkler eller å møte dem i døren. Og når besøket er over, er det like lett å slette tilgangen.

– Det er deilig å være ferdig med nøkler for alltid, slår Inberg fast.

Stressfri hverdag med Keyfree

Han var faktisk så begeistret for Keyfree-løsningen at han like så godt installerte den både hjemme og i bedriften sin, Marcusbil.

– Jeg er prototypen på fornøyd kunde. Nå har jeg brukt Keyfree på alle lokasjoner i cirka seks måneder, og jeg har fått en mye enklere hverdag! Som arbeidsgiver er det enormt tidsbesparende å slippe maset med nøkler. Å legge til eller slette en ansatt fra systemet tar sekunder. Og mine ansatte slipper å være redd for å glemme kodebrikke eller nøkler hjemme når de skal på jobb.

Keyfree er etablert av og eies av AF Håndverk, som er en del av AF-Gruppen. Dagligleder Arne Johnny Forsberg forteller om fornøyde brukere.

Vinn-vinn-løsning

– Vi opplever at kundene som tar systemet i bruk, ikke vil tilbake til vanlige nøkler. Man kjenner ganske fort på friheten en nøkkelfri hverdag gir.

Forsberg sier at de etablerte Keyfree for å gi folk en enklere hverdag, både de som administrerer adgang, og de som skal inn fordi de jobber, bor eller har oppdrag i et bygg.

– Med Keyfree slipper du å sitte hjemme og vente på levering og lignende. Det er en vinn-vinn-løsning. Alle små ting som forenkler hverdagen, kan til sammen gjøre en stor forskjell.

Bærekraftig løsning

For Forsberg er det også viktig at man i de aller fleste tilfeller kan benytte eksisterende løsning. Med andre ord trenger man ikke nødvendigvis skrote sitt gamle system, bare modernisere det med Keyfree.

– Dette er billigere for kundene, og i tillegg forlenger vi levetiden til det allerede etablerte systemet. Det er bærekraft i praksis.

Med Keyfree er det enkelt å legge til og slette brukere. Du legger enkelt og sikkert til både de som skal slippe inn, og de som skal administrere dørene.

Powered by Labrador CMS