LEGGER FREM STUDIER: Adm. direktør Jon-Erik Lunøe gleder seg til å presentere studier om fortetting og bærekraft under Knutepunktkonferansen.
LEGGER FREM STUDIER: Adm. direktør Jon-Erik Lunøe gleder seg til å presentere studier om fortetting og bærekraft under Knutepunktkonferansen.

Utsetter Knutepunktkonferansen

Knutepunktkonferansen, som arrangeres av Bane Nor Eiendom i samarbeid med Estate Media, er blitt utsatt til 17. mars.

Publisert

Konferansen skulle opprinnelig vært den 3. februar, men skyves ut i tid på grunn av utviklingen i koronasmitte. Nå vil Knutepunktkonferansen avholdes den 17. mars på Clarion Hotel Oslo.

– Slik situasjonen er akkurat nå mener vi det er mest fornuftig å skyve denne litt frem i tid. Det er stor interesse konferansen så det er viktig for oss å unngå å avlysning, men heller å flytte litt frem i tid så får vi håpe at smittesituasjonen er en annen mars, sier leder for Estate kunnskap Stein Ove Ødegård.

– Vi ser på dette som en arena hvor det er viktig at folk møter hverandre og vil derfor ikke gjøre den digitalt. På Knutepunktkonferansen er de uformelle møtene i pausene av stor betydning. Vi har også en noen interessante studier som vi ønsker å presentere på konferansen. Vi vil blant annet legge frem en studie som viser hvor mye fortetting bidrar i bærekraftsammenheng. Vi har også en veldig spennende SINTEF-studie som vi gleder oss til å vise funnene fra, sier adm. direktør Jon-Erik Lunøe i Bane NOR Eiendom.

Estate Kunnskap flytter også Citykonferansen og Eiendomsdagene og avholdes nå etter planen 29. mars og 28. april.

Powered by Labrador CMS