Content

Thon Flex ekspanderer med ny lokasjon i Karl Johans gate

Kun et par hundre meter fra Jernbanetorget åpner et nytt kontorfellesskap med enkeltkontorer som har utsikt rett ut i Oslos paradegate.

Publisert Sist oppdatert
Eiendomssjef Jøran Nenseth i Thon Eiendom og Thon Flex-vert Evy Marie Flekstad Lavik
Eiendomssjef Jøran Nenseth i Thon Eiendom og Thon Flex-vert Evy Marie Flekstad Lavik

– Dette prosjektet ble startet før koronapandemien i våres, og vi valgte å fortsette fordi vi opplever stor etterspørsel etter egne kontor i sentrum med felles fasiliteter og fleksible leieavtaler. Thon Flex har to sentrale lokasjoner fra før, og den nye lokasjonen i Karl Johans gate 5 har den aller beste beliggenheten i Oslo sentrum. Vi gleder oss veldig til åpningen i oktober, sier eiendomssjef Jøran Nenseth i Thon Eiendom.

Kontorfellesskapet i tredje etasje ligger tilbaketrukket i en ærverdig bygård. To trapper ned finnes kafeer, butikker og kjøpesenteret Arkaden.

Stort hjørnekontor med originale murvegger
Stort hjørnekontor med originale murvegger

Privat bakgård

Det nye kontorfellesskapet til Thon Flex tilbyr 14 møblerte og nyoppussede cellekontorer i forskjellige størrelser fordelt på 750 kvadratmeter. Det er også felles møterom, sosiale soner, garderober med dusj, gratis Wi-Fi og en privat bakgård med utemøbler. – I en uforutsigbar tid for norsk næringsliv, så er fleksibilitet i leiekontrakten veldig viktig. Vårt nye kontorfellesskap har god plass og vi har gode rutiner for smittevern. En av de største fordelene med kontorfellesskap er miksen av leietagere på tvers av virksomheter. Man har eget kontor, men samtidig tilhørighet i et dynamisk arbeidsmiljø, forteller Flex-vert Evy Marie Flekstad Lavik.

Ønsker du mer informasjon om vår nye lokasjon? Send oss en mail.

Moderne interiør

Tidsriktig design i kontorlokaler er også viktig. Hele etasjen er nyoppusset. Interiøret er moderne, de originale teglsteinveggene i bygården er bevart og synlige i lokalene. Bak interiøret står Ramsøskar Interiørarkitekter.

Kjøkken med spiseplass og sosial sone
Kjøkken med spiseplass og sosial sone

Kan booke møterom via app

Møterommene har moderne AV-utstyr. Kaffe og te er inkludert i leieavtalen. Thon Flex har en egen app hvor leietakere kan booke møterom ved behov.

I tillegg har vi kontorfellesskap i Karl Johans gate 16 og der kan man leie større møterom eller en fantastisk bakgård dersom man ønsker enda større plass til for eksempel et frokostmøte eller event. Her er det luftig, høyt under taket og lett å holde avstandsanbefalingene, sier Evy.

Les mer om Thon Flex-konseptet her

Powered by Labrador CMS