Aktuelt:

STORE PLANER: Planene for Holmestrand Næringspark er store. Nå vil Logistic Contractor være med på to av tomtene.

Svensker skal kickstarte nytt logistikkområde

Utviklingen av inntil 250.000 kvadratmeter næringsareal i Holmestrand Næringspark kan få en flying start når svenske Logistic Contractor blir med for å finne leietakere til to logistikktomter.

Publisert Sist oppdatert

Det er entreprenøren Wästbyggs logistikkselskap Logistic Contractor gjør et nytt grep i det norske markedet gjennom et samarbeid med Kaldnes Utvikling. Logistic Contractor har tidligere kjøpt et stort tomteområde på Ormlia i Eidsvoll, bare et kvarters biltur unna Gardermoen. Nå skal de samarbeide om to tomter på 20.000 kvadratmeter hver i Holmestrand Næringspark, 65 kilometer sør for Oslo.

– Holmestrand Næringspark har en bra beliggenhet ved E18. Vi har nå fått tilgang på logistikktomter både nord og sør for Oslo gjennom oppkjøp og samarbeidsavtaler. Dermed kan vi tilby våre kunder en konkurransedyktig helhet med attraktive tomter, en kompetent utviklings- og entreprenørorganisasjon og vår mangeårige erfaring med store logistikk- og indystribygg, sier Sandu Nylmon, sjef i Logistic Contractor AS.

Daglig leder Even Landsem i Kaldnes Utvikling forteller til Estate Nyheter at Logistics Contractor ikke har gått inn på eiersiden i tomtene.

– Det er bare en samarbeidsavtale. De skal være med å hjelpe oss med utleie. Men det er en mulighet for at det kan bli et tettere samarbeid senere, sier Landsem.

Det er Kaldnes Utvikling AS som står bak Holmestrand Næringspark. Kaldnes er hovedeier i Kaldnes Utvikling (som tidligere het WA Eiendom AS). Planen for parken er å utvikle opptil 250.000 kvadratmeter næringsareal.

Les mer om Holmestrand Næringspark her:

Powered by Labrador CMS