STØRRE: Krogsveen har nå tatt over BN Bolig.
STØRRE: Krogsveen har nå tatt over BN Bolig.

Slukte BN Bolig

Eiendomsmegler Krogsveen overtar eiendomsmeglerforetaket BN Bolig med umiddelbar virkning.

Publisert Sist oppdatert

Samtidig etableres det en avtale om distribusjon av boliglån og meglingstjenester mellom Krogsveen og BN Bank, ifølge en pressemelding.

BN Bolig som holder til i Barcode består av 30 ansatte eiendomsmeglere og fullmektiger som nå blir tilbudt ansettelse ved hos Krogsveen i Oslo og Akershus.

LES OGSÅ: Fra gammel industri til næringspark og boliger

– Gjennom overtakelsen får vi engasjerte og talentfulle eiendomsmeglere med stort pågangsmot. Jeg er sikker på at mange av dem vil skape enda bedre kundeopplevelser og øke sine arbeidsprestasjoner, sier administrerende direktør Stian Kløfta i Krogsveen.

Parallelt styrkes Krogsveens aktivitet inn mot nybyggmarkedet gjennom at BN Bolig har  meglere og tilretteleggere som arbeider med prosjektmarkedet. Krogsveen har mye av sin aktivitet i bruktboligmarkedet.

LES OGSÅ: 80 boliger for 250 millioner

– Vi har en ambisjon om å bli et mer komplett meglerhus i Stor-Osloområdet. Tilstrømmingen av folk fra resten av landet og stort behov for nye boliger har kommet for å bli. BN Bolig har utviklet et godt konsept for utvikling av nye prosjekter, noe vi har lyst til å tilby markedet mer av, fortsetter Kløfta.