Ragde med storkjøp (+)

Edgar Haugens eiendomsselskap Ragde Eiendom gjør nok et storkjøp.

Norsk Gjenvinning solgte i begynnelsen av januar eiendommen Hegstadmoen 7 i Trondheim til et NRP Finans-syndikat for en eiendomsverdi på 75 millioner kroner.

Nå selges de fire gjenværende eiendommene som Norsk Gjenvinning har hatt for salg til Ragde Eiendom. For litt over en uke siden skrev Estate Nyheter at Sparebank 1 Markets’ kredittanalytikere anslo en verdi på over 800 millioner kroner for de gjenværende eiendommene basert på sammenlignbar yield som ved salget av Hegstadmoen 7. Fasiten viser imidlertid et lavere beløp.

Ifølge VV Holding (eierselskapet til Norsk Gjenvinning) skrev Norsk Gjenvinning Norge torsdag kontrakt om salg av eiendommene. Prisen tilsvarer en eiendomsverdi på 696 millioner kroner. Transaksjonen gjøres ifølge VV Holding ved at et datterselskap av Ragde Eiendom kjøper samtlige aksjer i selskapene Øra Eiendom Utvikling AS, Opphaugveien 6 AS, Taranrødveien 85 AS, og Bingsa AS. Det er SPG Corporate Finance som har vært selgers rådgiver i transaksjonen. Ragde Eiendom har fått med seg Daimyo på kjøpet av Norsk Gjenvinnings anlegg.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.