SUKSESS: Kastanjen er tydeligvis et populært boligprosjekt.
SUKSESS: Kastanjen er tydeligvis et populært boligprosjekt.

Traff blink med boligprosjektet (+)

Nær halvparten forsvant på salgsstart, i tillegg står flere hundre personer på interesselista.

Publisert

Boligprosjektet Kastanjen på Briskeby i Hamar skal inneholde totalt 87 leiligheter, et parkeringsanlegg og en dagligvareforretning. Det er Conceptor Bolig som står bak og de har bestilt Betonmast til å bygge for 228 millioner nettokroner.

Prosjektet er det første i sitt slag på 20 år i dette området, og reaksjonen fra markedet tyder på at utbygger har truffet blink. Den første blokka skal inneholde 46 leiligheter og da de ble lagt ut i januar forsvant 40 prosent, eller 19 av dem, på første dag. Nå er det solgt ytterligere 10.

– Det er vi er godt fornøyde med, men såpass interesse for første salgstrinn var ikke overraskende med tanke på den gode forhåndsinteressen. De som er solgt fordeler seg jevnt på de fleste typene fra to- til fireroms, og byggestart er planlagt til sommeren, sier Mads Brannstorph i Eiendomsmegler 1 i en pressemelding.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.