FORNØYD: Dag Stenersen, avdelingsleder, Betonmast Innlandet (venstre), Stig Ø. Kvarsnes, prosjektleder, Conceptor Bolig AS og Nils Raymond Laeskogen, daglig leder, Betonmast Innlandet (til høyre).
FORNØYD: Dag Stenersen, avdelingsleder, Betonmast Innlandet (venstre), Stig Ø. Kvarsnes, prosjektleder, Conceptor Bolig AS og Nils Raymond Laeskogen, daglig leder, Betonmast Innlandet (til høyre).

Her bygger Conceptor 87 leiligheter

Betonmast har fått jobben som entreprenør for boligprosjektet Kastanjen på Hamar, som får 87 nye leiligheter.

Publisert

Conceptor, som har 2400 leiligheter under utvikling i Intercity-området, har valgt Betonmast til entreprenør for Kastanjen-prosjektet i Hamar. Prosjektet omfatter 87 leiligheter med parkeringsplasser rett ved innkjøringen til Hamar sentrum på Briskeby, rett ved politistasjonen. Det blir første leilighetsprosjektet på Briskeby på over 20 år.

– Salgsstart vil gå av stabelen i januar 2021 og byggestart er planlagt til neste sommer. Vi har allerede en liste med 180 interesserte, sier Lasse Skjelbred, som er adm. direktør i Conceptor Bolig AS. Dermed kan de første leilighetene tas i bruk sommeren 2023.

Totalentreprisen har en verdi på cirka 228 millioner norske kroner, ekskl. mva.

– Jeg er stolt av medarbeiderne våre, som nok en gang drar i land et flott prosjekt. Også i dette prosjektet ser vi at samarbeid og samspill kommer prosjektet og alle parter til gode, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast

Betonmast-konsernet omsatte for 6,7 milliarder kroner i 2019, har 1.000 medarbeidere og består av 10 lokale entreprenørselskap i Norge og 6 entreprenørselskap i Sverige. Selskapet bygger alt fra større boligprosjekter til nærings- og offentlige bygg. Betonmast er en betydelig aktør innenfor bygging for det offentlige, og besitter spesialkompetanse på prosjektutvikling og samspillskontrakter.

– Vi har hatt en positiv og god samspillsperiode med Conceptor Bolig AS, der vi sammen har funnet frem til gode løsninger for prosjektet. Hamar er et satsingsområde for oss, og vi er glade for å kunne være med og sette vårt preg på utviklingen i området, sier Nils Raymond Laeskogen i Betonmast Innlandet.

Det er NSW-kontoret i Hamar som er arkitekter, mens USBL er forvalter av sameiet som blir etablert i forbindelse med prosjektet.