Aktuelt:

12-15 PROSENT: Mads Mortensen, Managing Partner i Malling & Co Investment Management, forventer en årlig avkastning på 12 til 15 prosent i fondet.

Nytt Malling-fond skal kjøpe utviklingseiendom for 1,5 milliarder

Det nye fondet Malling & Co Vekst har hentet rett over 600 millioner kroner fra profesjonelle investorer.

Publisert

Inkludert forventet belåning skal fondet kjøpe utviklingseiendom for over 1,5 milliarder korner. Det skal investeres i såkalt undervurdert og underutviklet eiendom.

– Vi er godt fornøyd med kapitalinnhenting og forventer å sysselsette kapitalen i løpet av 2022 sier Mads Mortensen, Managing Partner i Malling & Co Investment Management og forvalter av fondet.

Fondets mandat er å investere næringseiendom med begrenset nedside og betydelig oppside og fondet kan investere i alle typer næringseiendom i større norske byer. Avkastningsmålet for Malling & Co Vekst er 12 -15 prosent årlig avkastning.

Malling & Co Vekst forvaltes av Malling & Co Investment Management som er en del av Eiendomshuset Malling & Co.

– Vi nyter godt av kompetansen til alle våre gode kollegaer i Malling & Co, som besitter verdifull kunnskap i alle deler av verdikjeden innenfor næringseiendom. Med dette som utgangspunkt, har vi gode forutsetninger for å levere førsteklasses risikojustert avkastning til våre investorer sier Mads Mortensen.

Powered by Labrador CMS