NYTT: Dette prosjektet i Trondheim trekkes frem som ett av flere høydepunkter.

Dette er fjorårets ti høydepunkter hos boligutvikleren Nordr

Den store boligutvikleren melder at 2022 var et spennende år for Nordr med gode salgsstarter og nyheter. Og ramser opp noen høydepunkt fra året vi nettopp la bak oss.

Publisert

1. Reguleringen på Grønvoll

– Etter drøyt fire års arbeid ble reguleringssaken vedtatt i april. Politikerne ga oss fullt gjennomslag for vårt forslag som gjorde at vi fikk salgsstartet prosjektet i november, melder selskapet.

Boligprosjektet Grønvollkvartalet får ca. 400 leiligheter og flere næringslokaler i fem blokker over en parkeringskjeller. Det skal bygges 200 meter vest av Helsfyr på Oslo øst, og i og løpet av tre uker ble nær halvparten av leilighetene i første trinn solgt. Der ligger prisene mellom 4,7 og 17 millioner kroner.

2. Over 100 leiligheter solgt på Lilleby

I 2007 kjøpte Nordr den første eiendommen på Lilleby i Trondheim, og det ble starten på prosjektet Nye Lilleby. Lilleby Eiendom hvor Nordr eier 50 prosent, skal fram til 2026 utvikle, bygge og selge ca 1.100 rekkehus og leiligheter der, samt spennende næringslokaler i noen av de gamle vernede bygningene. I 2016 flyttet de første beboerene inn. Over 100 salg på Lilleby i 2022 bekrefter posisjonen prosjektet har i Trondheims-markedet.

3. Ferdigstillelse og overleveringer på Middelthunet

I 2022 ble det gjennomført ferdigstillelse og overlevering av over 300 leiligheter på Middelthunet i hjertet av Majorstuen i Oslo. Det skal også inneholde næringsvirksomheter. Prosjektet er et samarbeid mellom OBOS og Nordr, og leilighetene som er igjen koster mellom 7,4 og 33 millioner kroner.

4. Kjøpet av Østraadt Havn

I mai 2022 kjøpte de eiendommen Østraadt Havn i Sandnes fra O.C Østraadt. Østraadt Havn ligger tett på Sandes Sentrum som er i rivende utvikling. Den vedtatte områdeplanen åpner for 564 boliger.

5. Leie til eie

På slutten av året satte Nordr i gang med Leie til eie der man oppretter en leieavtale med mulighet til å kjøpe boligen til fastsatt pris på et senere tidspunkt. Første prosjekt ut var Øvre Steinaunet i Trondheim. Her ble det lagt ut seks leiligheter og ett rekkehus. Det ble raskt en suksess i markedet og søknadene strømmet inn. Alle sju boligene ble tildelt!

6. Øvre Steinaunet

Øvre Steinaunet har hatt flere høydepunkt dette året. De første beboerne flyttet inn i byggetrinn 1. Byggetrinn 2 ble sertifisert til Breeam Very Good, og på slutten av året kom gladnyheten om byggestart på trinn 3.

7. Verkstedgården 1 - Toppscore på KTI

I februar ble Verkstedgården 1 i Trondheim ble kåret blant topp 5 på prognosesenterets kåring for 2021, med en KTI på 85 poeng som er langt over bransjen!

8. Ferdigstillelse av Rovik Brygge

Rovik Brygge ble ferdigstilt. I november og desember gjennomførte vi overleveringer til kunder som endelig kunne flytte inn på solsiden i Sandnes. Prosjektet er utsolgt.

9. Salgsstartene i egenregi på Grønvollkvartalet og Storetveithagen

– I november 2022 gjennomførte vi to salgsstarter i egenregi. I ett tøft marked gikk salgene her etter all forventning både på Grønvollkvartalet i Oslo og Storetveithagen i Bergen, påpeker selskapet.

Storetveithagen får 36 boliger på Storetveit.


Powered by Labrador CMS