ØKER I SANDNES: Konstituert konsernsjef i Nordr har styrket Nordrs posisjon i Sandnes.
ØKER I SANDNES: Konstituert konsernsjef i Nordr har styrket Nordrs posisjon i Sandnes.

Nordr kjøper Østraadt Havn i Sandnes

Nordr har kjøpt industrieiendommen fra O.C Østraadt. Nå skal det utvikles boliger på eiendommen.

Publisert Sist oppdatert

Nordr har sikret seg en ny eiendom i Sandnes, et område hvor selskapet allerede har utviklet Rorvik Brygge. Nå blar boligutvikleren opp for Østraadt Havn, som ligger tett på Sandes Sentrum. Østraadt Havn ligger tvers over fjorden fra Rovik Brygge. Nordr mener Beliggenheten til fjorden, samtidig som det er gangavstand til sentrum er noe markedet vil verdsette i årene som kommer.

– Vi ser et stort potensial i både Sandnes og for denne eiendommen, noe som passer veldig godt inn i vår ambisjon om å være ledende i å utvikle store prosjekter i de voksende storbyregionene, sier Pål Aglen, konstituert konsernsjef i Nordr.

ØSTRAADT HAVN: Industrieiendom som kan bli boliger.
ØSTRAADT HAVN: Industrieiendom som kan bli boliger.

Østraadt Havn er i dag en industrieiendom der det tidligere ble drevet betongproduksjon, som nå er avviklet. Vi har hatt en god dialog med eier O. C. Østraadt som nå har resultert i salg.

– Oppkjøpet er i rett tid for Nordr. Vi har solgt veldig sterkt og trenger å fylle på i tomtebanken vår, med dette kjøpet er vi godt posisjonert i Sandnes. Samtidig ser vi at markedet både i Stavanger og Sandnes er på vei oppover og søker derfor etter attraktive eiendommer i Stavanger også, sier Guttorm Skretting, prosjektdirektør i Stavanger/Sandnes.

Eiendommen er en del av områdereguleringen for Norestraen Sør og er regulert til bolig og rommer både rekkehus og leiligheter. Det kreves detaljregulering før salgsstart, som forventes å skje fra 2024.

Det var Newsec som var megler i transaksjonen.

Powered by Labrador CMS