ETTERSPØRSEL: Nordr har solgt boliger for 5,4 milliarder i år. Her fra Øvre Steinaunet i Trondheim.
ETTERSPØRSEL: Nordr har solgt boliger for 5,4 milliarder i år. Her fra Øvre Steinaunet i Trondheim.

Nordr solgte boliger for 1,5 milliarder i tredje kvartal

Så langt i 2021 har selskapet solgt boliger for 5,4 milliarder kroner (4,3 milliarder netto).

Publisert Sist oppdatert

Nordr solgte totalt 295 boliger (214 netto) i tredje kvartal, 174 i Sverige og 121 i Norge. Verdien var 1,5 milliarder kroner, der Nordr sin andel var 1,1 milliarder kroner ifølge en pressemelding.

Hittil i år har Nordr solgt boliger for totalt 5,4 milliarder kroner.

- Vi arbeider aktivt med å tilpasse våre prosjekter til kundenes behov og å gjøre det enkelt å kjøpe av oss, sier konstituert konsernsjef Pål Aglen.

Nordr utvikler boliger i de sju største byene i Skandinavia – Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger i Norge, og Stockholm, Göteborg og Malmö i Sverige, hvor de ser at etterspørselen etter nye boliger er sterkest.

Sterk etterspørsel

- Den underliggende etterspørselen etter boliger er sterk i alle de store byene vi er til stede i. Vi ser at prisstigningen det seneste året, spesielt i Stockholm, har roet seg, men at prisene har stabilisert seg på et høyere nivå. Det er et godt prisbilde i alle våre markeder og vi nærmer oss nå sluttsolgt i flere prosjekter som vi har salgsstartet tidligere i år, påpeker Aglen

Antallet boliger i produksjon øker og er nå 2.717 mot 2.405 i tredje kvartal 2020. Nordrs andel er 2 295 boliger. Totalt igangsatte Nordr bygging av 229 boliger i tredje kvartal 2021. Salgsgraden for boliger i produksjon er 87 prosent.

Powered by Labrador CMS