Aktuelt:

GLEDER SEG: Jørgen Stavrum ser frem til å utvikle prosjekter i Stor-Oslo og markeder som Trondheim, Kristiansand og Stavanger.
GLEDER SEG: Jørgen Stavrum ser frem til å utvikle prosjekter i Stor-Oslo og markeder som Trondheim, Kristiansand og Stavanger.

Han blir sjef i Solon Eiendom

Styret i Solon Eiendom har ansatt Jørgen Stavrum som ny CEO.

Publisert

Stavrum, som begynner i den nye jobben i juni i år, er utdannet arealplanlegger og har jobbet med eiendomsutvikling i selskaper som Skanska, PEAB, Höegh Eiendom, Fornebu Utvikling og OBOS.

– Solon Eiendom fremstår i mine øyne som nyskapende og modig, og boligene de har bygget har fanget oppmerksomheten til en hel bransje. Fokuset på god arkitektur og kvalitet i detaljer som folk er opptatt av, mener jeg har gitt et forsprang og en tydelig identitet som skiller seg positivt ut, sier Jørgen Stavrum.

Han gleder seg til å utvikle flere gode prosjekter i både Stor-Oslo og i for han nye markeder som Trondheim, Kristiansand og Stavanger.

Solon Eiendom sin styreleder, Finn Haugan er fornøyd med ansettelsen og har selv sittet i ansettelsesutvalget.

– Jørgen ble valgt etter en prosess der vi har søkt aktuelle kandidater i samråd med rekrutteringsbyrå. I sluttfasen hadde vi flere dyktige å velge mellom, men Jørgen sin sterke kompetanse innen boligutvikling og ledelse skilte seg ut. Jeg har stor tro på at han er rett person til jobben, og at han sammen med ansatte vil klare å videreutvikle og løfte selskapet i årene som kommer, sier Finn Haugan Styreleder i Solon Eiendom.

Powered by Labrador CMS