Aktuelt:

2023: Det nye hotellet åpner i 2023.
2023: Det nye hotellet åpner i 2023.

Hotel Riviera blir Stordalen-hotell

Det nye hotellet i Moss blir en del av Petter A. Stordalens Nordic Hotels & Resorts.

Neste år åpner det 14 etasjer høye hotellet Hotel Riviera i den nye bydelen Verket i Moss. Det nye hotellet får spa, takbasseng, restaurant, bar, beach club, takterrasse, 172 rom og suiter, og et helt spesielt møte- og konferansekonsept.

Nå er det klart at hotellet vil bli en del av Petter A Stordalens Nordic Hotels & Resorts.

– Hotel Riviera blir et veldig spennende tilskudd til hotellporteføljen vår. Navnet og konsept forteller egentlig alt: Her bringer man rivieraen til deg i stedet for omvendt. Hotellet får muligheter som gjør at både konferansegjesten og kjæresteparet vil oppleve produktet som perfekt, og vi er sikre på at våre gjester gleder seg til å få en ny, spennende destinasjon å velge, sier Henrik Berghult, Chief Operating Officer i Nordic Hotels & Resorts.

Det er Norwegian Hospitality Group som står bak det nye hotellet.

– Vi har tatt inspirasjon fra verdens vakreste og mest ettertraktede rivieraer, og skapt et konsept som er helt nytt for både Moss, Norge og Norden. Vi ser frem til å være den nye møteplassen i Moss, både på dagtid med skreddersydde løsninger for konferanser og møter, men også på kveldstid med helt nye restaurant-, bar- og klubbkonsepter, sier Petter Wilhelmsen, hotelldirektør for Hotel Riviera.

– Det er med glede vi ser frem til at Hotel Riviera åpner våren 2023. Samarbeidet vårt med Norwegian Hospitality Group er både godt og langsiktig, og vi er glade for at vi kan samarbeide også om Hotel Riviera. Dette blir et konsept som jeg er sikker på at våre gjester vil sette stor pris på, sier Petter A. Stordalen, grunnlegger av Nordic Chocie Hotels.

Powered by Labrador CMS