Content

Vi bruker ofte bakgården til uformelle samlinger. Jon Georg Berentsen (CTO), Thea Elise Andersen (Product manager) og Øyvind Landgraff, Daglig leder.

Vi bruker ofte bakgården til uformelle samlinger.

Jon Georg Berentsen (CTO), Thea Elise Andersen (Product manager) og Øyvind Landgraff, Daglig leder.

– Her kan vi både vokse og skalere ned

VilMer er totalleverandør av gode fysiske og digitale opplevelser for eldre på blant annet sykehjem og dagtilbud. Bedriften er avhengig av fleksibilitet, og det er grunnen til at de valgte Thon Flex i Karl Johans gate 16.

VilMer har siden 2017 jobbet for å skape flere gode øyeblikk for eldre. VilMers løsninger støtter kommunene med å nå målet i Leve hele livet-reformen. Fysisk, sosial og kulturell aktivitet skal være tilpasset den enkeltes interesser, ønsker og behov.

Øystein Landgraff er gründer og daglig leder av VilMer.

– Vi startet VilMer fordi vi så at økt aldring i samfunnet skaper mange utfordringer. Det er mer ensomhet, flere med demens og utfordringer i kommuneøkonomien. Samtidig kommer det ny generasjon av seniorer som har andre preferanser og interesser og kommer til å stille høyere krav enn foreldrene gjorde.

Kontorlokaler med fleksibilitet

– Vi føler arbeidet vårt gir mening og at vi bidrar vi med mye positivt i hverdagen til de eldre. Det er kanskje spesielt motiverende for de som er ute på sykehjem og ser aktiviteter i praksis, forteller Øystein.

Selskapet holder til hos Thon Flex i Karl Johans gate 16 – midt i hjertet av Oslo.

Les mer om Thon Flex i Karl Johans gate 16 her.

– Vi har 20 ansatte, fordelt på Oslo, Brumunddal, Bodø og Trondheim. Per nå leier vi seks flex-plasser samt et kontor med plass til 4.

Product manager Thea Elise Andersen og CTO Jon Georg Berentsen er to av de som sitter på det faste kontoret.

– Vi er veldig fornøyd med miksen av flex-plasser og kontorlokaler. VilMer er en delt operasjon. Vi har utviklere som sitter foran PC og som trenger å ha en grad av ro i arbeidet. Salg og administrasjon er ofte i møter eller på telefonen, noe som kan være forstyrrende i et utviklingsmiljø. Dermed var det greit at vi kunne skille de to, sier Jon Georg.

<p>Flex-plassene benyttes i stor grad.<br></p><p> Daglig leder Øystein Landgraff. Foto: Anne Andersen<br></p>

Flex-plassene benyttes i stor grad.

Daglig leder Øystein Landgraff. Foto: Anne Andersen

Kontorlokaler for alle behov

VilMer har vært leietaker hos Thon Flex i snart tre år. De var på jakt etter nye lokaler, da de ble tipset om Thon Flex.

– Vi har mange som pendler inn til Oslo og var dermed opptatt av at lokalet skulle være sentralt – uten å koste skjorta. Hvis du bruker halvparten av tiden på å komme deg inn til Oslo, og så halvparten av tiden på å komme deg ut av ring 2, er det bortkastet tid. Så da valgte vi Karl Johans gate 16.. Sentralt og rimelig. Det er lett å finne frem til oss, og det er kort vei til toget, sier Thea Elise.

I tillegg til beliggenhet og pris er fleksibilitet og fasiliteter det VilMer liker best med Thon Flex.

– Vi har mellom fire og syv ansatte som er her hver dag. Det varierer veldig. Og så er det av og til fellesmøter med alle ansatte på tvers av lokasjoner, og da er det fint med store møterom. Vi setter også veldig pris på flotte lokaler og alle fasiliteter tilgjengelig.

Trenger du fleksibel kontorleie i Oslo sentrum? Les mer her om våre lokasjoner. https://thonflex.no/

Hybridløsning er et godt alternativ for firmaer i vekst

VilMer har vokst mye de siste årene og henter penger for å gasse enda mer på. Dermed kan det hende kontorbehovet forandrer seg fremover.

– Vi håper behovet blir vesentlig større. I planene våre ligger det betydelig rekruttering. Vi er godt spredt utover landet nå, men vi forventer mer vekst i Oslo. Det er fint å ha mulighet til å oppskalere, og som leietaker hos Thon Flex slipper vi å stresse med dette. Hvis det kommer en ny korona-bølge, og vi er tvunget til å skalere ned, så er ikke det noe problem. Hvis vi ser et behov for å ha syv stykk til på Oslo-kontoret, så er heller ikke det noe problem. Her kan vi både vokse og skalere ned.

– VilMer er en leietaker som har vært veldig spennende å følge, og vi gleder oss til å følge dem videre. Fordelen ved å leie hos Thon Flex Karl Johans gate 16 er muligheten til å kunne kombinere kontor med fleksible arbeidsplasser. VilMer er en av de første leietakerne som tok i bruk denne hybridløsningen. Dette kan være en god mellomløsning før man går for et større kontor.

Evy Marie Flekstad Lavik, Assisterende Eiendomssjef Thon Flex

Powered by Labrador CMS