TOPPER LAGET: Newsec topper laget til sitt Investment Management Advisory Board. Øverst fra venstre: Henrik Steinbrecher, Lars-Åke Tollemark, Klas Eklund, Patrik Hall (nederst fra venstre), Kerstin Hessius og Max Barclay.

Henter ledende bransjeprofiler til Advisory Board

Newsec styrker Investment Management Advisory Board med flere ledende bransjeprofiller.

Publisert Sist oppdatert

Newsec ser flere krevende problemstillingen innenfor geopolitikk og økonomi, i tillegg til miljømessige utfordringer. Eiendomsrådgiveren vil tilby en strategisk plattform hvor de kan utforske forretningsmulighetene og få innsikt i eiendomsmarkedet, og har derfor opprettet Investment Management Advisory Board.

– Usikre tider krever et langsiktig perspektiv. Trender og markeder svinger, og derfor er jeg stolt over at vi har klart å tiltrekke oss en så erfaren gruppe mennesker. Med deres ekspertise og unike kunnskap vil både Newsec og kundene våre få økt forståelse og merverdi på tvers av alle områder og investeringsmuligheter, sier Max Barclay, Head of Advisory og Deputy CEO i Newsec.

Newsecs Investment Management Advisory Board består av erfarne ledere, og har ifølge Newsec som formål å forstå og tolke kompleksiteten i verdikjeden for eiendom. Advisory Board vil kontinuerlig vurdere eiendomsbransjen og identifisere mulige investeringsmuligheter. Med omfattende nettverk og inngående kjennskap til eiendomsmarkedet kan Advisory Boardet gi verdifull veiledning i forbindelse med investeringer.

Dette er Advisory Board:

Kerstin Hessius kommer fra finansbransjen, og har hatt ledende stillinger i The Third National Pension Fund (AP3), Stockholmsbörsen (Nasdaq/OMX) og private banker. Hun har også vært visesentralbanksjef i den svenske Riksbanken.

Klas Eklund er en kjent økonom med erfaring fra både privat og offentlig sektor. Han har vært sjeføkonom i SEB i mange år. Han er ekspert på økonomisk politikk, inkludert penge- og finanspolitikk. Han har ledet en rekke komiteer og utredninger, og har skrevet den bestselgende svenske læreboken i samfunnsøkonomi.

Henrik Steinbrecher har over 25 års erfaring fra PwC, der han har rådgitt kunder i privat og offentlig sektor om familiebedrifter, private equity og eiendom. Han har hatt lederstillinger i PwC, blant annet som Territory Senior Partner for PwC i Sverige og Head of Advisory, Consulting and Deals Services. Han har også vært PwCs europeiske og globale leder innen eiendom.

Lars-Åke Tollemark er en erfaren leder i eiendomsbransjen og har bakgrunn fra detaljhandel og næringseiendom. Han har bygd opp flere vellykkede organisasjoner og oppnådd fremragende økonomiske resultater gjennom store utviklingsprosjekter. I sin periode som Managing Director Nordic i URW gjennomførte han prosjekter med en nettoinvestering på 1,2 milliarder euro, inkludert det prisbelønte Westfield Mall of Scandinavia i Stockholm.

Patrik Hall er en erfaren eiendomsekspert med over 30 års erfaring. Han har hatt ulike lederstillinger, blant annet som administrerende direktør i Heimstaden, og har jobbet mye med finansiering, internasjonale investeringer og joint ventures. Patriks har ekspertise innen deler av eiendomsmarkedet, og han har bidratt til Heimstadens ekspansjon fra Sverige til ti land i Europa.

Powered by Labrador CMS