Bolig:

HOTELLFØLELSE: Ifølge salgsoppgaven gir leiligheten følelse av å sjekke inn på et luksushotell hver eneste dag.

Enda en eksklusiv leilighet på Tjuvholmen legges ut for salg

Fotballspilleren Håvard Nordtveit vil ha 50 millioner kroner for den nyoppussede og påkostede treroms leiligheten.

Publisert Sist oppdatert

Estate Nyheter skrev nylig at det Bergen-baserte selskapet Vest-finans Eiendom AS har lagt ut for salg en penthouse-leilighet på Tjuvholmen. Den nesten 300 kvadratmeter store leiligheten, med tilhørende private takterrasser med et samlet areal på nesten 100 kvadratmeter, har en prisantydning på 55 millioner kroner.

Nå skal også fotballspilleren Håvard Nordveit, som for tiden er klubbløs, selge leiligheten sin. Det var Nettavisen som først omtalte at denne boligen skal selges.

Grunnbokinformasjon fra Kartverket viser at Nordtveit i fjor betalte 36,5 millioner kroner for boligen.

- Med sjøen rett inn i stuen, skreddersydde løsninger og delikat fargebruk nyter du hotellfølelsen på Kavringen Brygge 6. Leiligheten i fjerde etasje er nyoppusset med gjennomførte og lekre løsninger fra interiørdesigner Guri Mulvik. Denne boligen er skapt for deg som ønsker kort vei til alt du ønsker av shopping, kafeer og restaurantliv, men som også setter pris på frisk sjøluft, lyden av bølgeskvulp og en komfortabel livsstil, skriver PrivatMegleren Tjuvholmen i salgsoppgaven.

Ifølge meglere kan utsikten og sjøluften nytes fra den solrike balkongen,

- Store vinduer slipper lyset og sjølivet inn, svale soverom med vegg-til-vegg tepper og den luftige og åpne atmosfæren gir deg følelsen av å sjekke inn på et luksushotell hver eneste dag, heter det i salgsoppgaven.

Leiligheten har et bruksareal på 171 kvadratmeter.

Powered by Labrador CMS