Bolig:

SPEKTAKULÆR UTSIKT: Fra terrassene, som har et samlet areal på ca. 100 kvadratmeter, er det spektakulær fjordutsikt.

Bergensselskap vil ha 55 millioner for eksklusiv penthouse på Tjuvholmen

- Den har stort sett stått tom, sier selgeren, mens megleren karakteriserer boligen som «et stort smykke av en leilighet».

Publisert Sist oppdatert

- Leiligheten ble i sin tid laget for Røkkes eks-kone, og er veldig påkostet. Den er både flott og charming. Selv om leiligheten er på nesten 300 kvadratmeter, oppleves den som koselig. Her er det fint for både privatliv og selskaper. Dette er et stort smykke av en leilighet, sier advokat og eiendomsmegler Tom Elliot Johnsen i Sem & Johnsen, som har fått oppdraget med å selge leiligheten med adresse Bolette Brygge 5 på Tjuvholmen i Oslo.

Penthousen går over to plan med innvendig heis til kun denne leiligheten.

- Seksjonen strekker seg over hele 7. og 8. etasje, og oppleves som en egen villa på toppen av bygget., heter det i salgsoppgaven.

Til leiligheten hører det også med solrike terrasser med flere utganger. Det er også utvendig trapp mellom terrassene. Til sammen har de private terrassene et areal på ca. 100 kvadratmeter, og har «fantastisk utsikt fra Akershus Festning til Kavringen fyr».

- Leiligheten er bygget slik at man kan nyte den storslagne utsikten fra så og si alle rom. I kjøkkenet er det vindu også i himlingen. De store og mange vinduene gir godt det med naturlig lys inn.

På spørsmål om hva som er bakgrunnen for at det Bergen-baserte selskapet Vest-Finans Eiendom AS velger å selge leiligheten nå, svarer styreleder Ingolf Sundfør Dahm at den har vært lite brukt.

- Den har stort sett stått tom. Da vi kjøpte leiligheten, syntes vi det var et usedvanlig godt kjøp, for prisen var omtrent den samme som for en gammel leilighet på Frogner med en liten verandakasse, der du titter inn til naboen. Dette var en leilighet som det var lagt ned kvaliteter i, svarer Dahm.

Grunnbokinformasjon fra Kartverket viser at Vest-Finans Eiendom betalte 33 millioner kroner for leiligheten i 2019.

- Ja, det har vært en god investering, sier Dahm.

Powered by Labrador CMS