Bolig:

180.000 KR/KVM: En av leilighetene er allerede solgt med en kvadratmeterpris på 180.000 kroner.

Bygger på tomten til dronning Sonjas barndomshjem – den første boligen er solgt for 25 millioner

Totalt kommer det 15 leiligheter i Tuengen allé 1 på Vinderen i Oslo vest.

Publisert Sist oppdatert

Funkisboligen som Dronning Sonja vokste opp i på Vinderen i Oslo, er flyttet til friluftsmuseet Maihaugen i Lillehammer. Tomten ble imidlertid kjøpt av Vinderen Utvikling AS, som inngår i det Kan Cao-eide konsernet Nordic Group Holding AS.

OPPFØRT: Nå har Nordic Group Holding oppført 3 bygg med totalt 15 leiligheter i Tuengen allé 1.

Selskapet kjøpte også naboeiendommen.

– Vi slo sammen eiendommene, og fikk dermed en ganske stor tomt, som også gir veldig gode uteområder, uttalte Cao til Estate Nyheter I 2017.

Totalt betalte selskapet snaut 50 millioner kroner for begge tomtene.

Nå har Nordic Group Holding oppført 3 bygg med totalt 15 leiligheter i Tuengen allé 1. Utomhusområdet er under bearbeidelse. Det er sivilarkitekt Niels Torp som har tegnet prosjektet.

– Dette blir luksusleiligheter, og vi har vært så heldige å få Niels Torp til å tegne boligene. Han har brukt hundrevis av timer på å finne frem til de beste kvalitetene i prosjektet, uttalte Kan Cao til Estate Nyheter i 2017.

Cao opplyser nå at leilighetene skal legges ut for salg i mai 2021 og fremover. Salgene skal skje gjennom eiendomsmegler Sem & Johnsen ved Vegar Skredlund.

Vinderen Utvikling har allerede solgt en av leilighetene i Tuengen allé 1 til en sum av 25 millioner kroner. Det skjedde for noen måneder siden. For den nevnte boligen tilsvarer det en kvadratmeterpris på 180.000 kroner.

– Kjøper tok direkte kontakt med oss, og det skjedde før vi hadde valgt megler, forteller Cao.

Powered by Labrador CMS