Aktuelt:

MINILAGER: Flexistore har minilager i Selma Ellefsens vei på Økern i Oslo.

Brødrene Jensen inn i minilagersatsing

Flexistore har fått med seg Brødrene Jensen på minilagersatsing i Norden. Nå er planen å åpne 15 nye sentre de neste to årene.

Publisert

Det norske minilagermarkedet har vært lite og umodent i mange år, med mange små aktører. Men de seneste årene har markedet vokst, samtidig som større aktører har tatt grep om markedet. Børsnoterte Self Storage Group har gjennomført flere oppkjøp av konkurrenter og har siden børsnoteringen høsten 2017 vært en suksess på Oslo Børs.

Men Self Storage Group er ikke alene om å ha ambisjoner. Minilagerselskapet Flexistore har nylig hentet inn 40 millioner i ny egenkapital fra blant annet investorer som Brødrene Jensen og Mont Investor. Målet er å ekspandere raskere enn noe annet nordisk minilagerselskap.

Ifølge gründer og daglig leder Geir Tellefsen skal Flexistore åpne seks nye sentre i Oslo i løpet av de neste 12 månedene. Deretter skal Flexistore ekspandere til andre norske byer, samt satse i de nordiske storbyene.

Nå jobber selskapet aktivt med å finne lokaler som passer til effektiv lagerdrift.

Flexistore har i dag minilager i Ryenbergveien, Majorstuveien og Selma Ellefsens vei på Økern i Oslo.

Tellefsen fremhever at Flexistores teknologi blir kontinuerlig videreutviklet, men har allerede i dag nye skaleringsmuligheter enn det som før var vanlig.

– Vi bruker bare seks uker på å forberede en whitebox til å være i full operasjonell drift på plattformen. Dette inkluderer installasjon av lagerrom, elektroniske låser, kameraovervåking og forbindelse til Flexistore sitt sky-system, sier Tellefsen.

Powered by Labrador CMS