NY AVDELINGSLEDER: Jon Syrtveit blir Backe Prosjekts mann på Sørlandet.

Backe Prosjekt satser på å utvikle eiendommer på Sørlandet

Etter at Backe kjøpte Kruse Smith Entreprenør, har de stor tro på mulighetene for eiendomsutvikling i sørlandsmarkedet.

Publisert Sist oppdatert

Først ut i satsingen er et eget avdelingskontor i Kristiansand ifølge en pressemelding.

– Vi ser på markedet på Sørlandet som så interessant at vi velger å etablere eget avdelingskontor. Vi er svært glade for å ha fått med oss tidligere konsernsjef i Kruse Smith, Jon Syrtveit som avdelingsleder. Han har 20 års fartstid som leder i Kruse Smith og stor erfaring fra eiendomsmarkedet. Dette ser jeg veldig frem til, sier administrerende direktør Bjørn Tore Hagness i Backe Prosjekt.

Blant de største i landet

Rett før jul i fjor kom nyheten om at Backe Entreprenør kjøper Kruse Smith Entreprenør, og ble med dette landets fjerde største entreprenøren. Med oppkjøpet fikk Backe et volum i størrelsesorden 7-8 milliarder kroner, og en organisasjon på totalt 1.330 ansatte.

Jon Syrtveit bekrefter at det er en stor og positiv interesse rundt Backe Prosjekt på Sørlandet. Han ser på denne jobben som en spennende mulighet til å kunne være med å posisjonere Backe på Sørlandet.

– Backe er et ganske ubeskrevet blad i regionen, men responsen fra utbyggere og eiendomsinvestorer på etableringer er udelt positiv, sier Jon Syrtveit som begynner i den nye jobben 15. april.

Fakta

Backe Prosjekt er et heleid selskap av Backe. Selskapet driver aktivt som byggherre innen utvikling av bolig, næringseiendom og offentlige bygg.

Powered by Labrador CMS