Tore Bakken ser frem til den nye jobben i Entra.
Tore Bakken ser frem til den nye jobben i Entra.

Tore Bakken går til Entra

Tore Bakken går fra Storebrand til Entra.

Publisert Sist oppdatert

Tore Bakken blir ny leder for marked og eiendomsutvikling i børsnoterte Entra. Han kommer fra Storebrand Asset Management, Eiendom, hvor han var kommersiell direktør. Bakken er utdannet eiendomsmegler fra BI, og har vært salgs- og markedsdirektør og leder av utleieavdelingen i Malling & Co, leder av Colliers Næringsmegling og næringsmegler og utleierådgiver i Akershus Eiendom og Norsk Næringsmegling (Union).

– Jeg har fulgt og også jobbet for Entra i mange år som rådgiver, og jeg er imponert over utviklingen i selskapet. Entra har en spennende portefølje og er opptatt av å utvikle morgendagens løsninger for sine kunder. Sammen med svært kompetente kollegaer ser jeg fram til å bidra til å styrke Entra sin posisjon ytterligere fremover, sier Tore Bakken.

– Med Tore Bakken sin omfattende erfaring fra markeds- og utleiearbeid i kombinasjon med bred erfaring og interesse for framtidsrettet eiendomsutvikling styrker vi Entra-laget ytterligere, sier Arve Regland, administrerende direktør i Entra.

Powered by Labrador CMS